Aloe Vera Soothing Gel ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Aloe Vera Soothing Gel ne işe yarar?
  2. Dr Smart Soothing Gel ne işe yarar?
  3. Evoluderm aloe vera ne işe yarar?
  4. Dr Smart Natural Charcoal Soothing Gel nasıl kullanılır?
  5. Natural Charcoal Soothing Gel nedir?
  6. Evoluderm gommage aloe vera nasıl kullanılır?
  7. Dr Smart Natural Charcoal Soothing Gel ne işe yarar?

Aloe Vera Soothing Gel ne işe yarar?

Aloe vera jelin antiviral ve anti-bakteriyel özellikleri cildiniz için - özellikle yüzünüzdeki ve boynunuzdaki hassas ciltler - için birçok fayda sunar. ... Doğru uygulandığında, jel cildinizi nemlendirerek ince çizgileri ve kırışıklıkları yumuşatır. Sivilce ve sivilce izlerini azaltmak için de kullanılabilir.

Dr Smart Soothing Gel ne işe yarar?

Dr.Smart Natural Rose Soothing Gel, cildi ferahlatır, yağlı bir his bırakmadan nemlendirir ve rahatlatıcı bir etki yaratmaya yardımcı olur. Gülsuyu kuru, sert ve tahriş olmuş cildi nemlendirerek yumuşaklık hissi verir.

Evoluderm aloe vera ne işe yarar?

Evoluderm Aloe Vera Özlü Peeling, cildinizi ölü hücrelerden arındırarak cildin yenilenmesine olanak sağlar. Gliserin ile zenginleştirilmiş formülü sayesinde cildi nemlendirirek doğal dengesinin korunmasına yardımcı olur.

Dr Smart Natural Charcoal Soothing Gel nasıl kullanılır?

Kullanım Şekli: Dr.Smart Doğal Gül jeli, yüz ve vücudunuza iyice yedirerek nazik hareketlerle uygulayınız. Uygun miktarda ürünü; yüz, boyun, kol ve bacak gibi kuru ve hassas bölgelere uygulayın ve emilmesini bekleyin.

Natural Charcoal Soothing Gel nedir?

Charcoal yatıştırıcı jel, cildi toksinlerden ve hücresel metabolizma ürünlerinden temizlemeye yardımcı olan, kömür özü içeren evrensel bir jeldir. karbonun adsorban özellikleri cilt yüzeyindeki yabancı maddeleri gidermeye yardımcı olur.

Evoluderm gommage aloe vera nasıl kullanılır?

Kullanım: Yüz ve boyun bölgenize uygulayınız. Göz çevresinden kaçınarak 3 dakika boyunca hafifçe masaj yapınız ve ılık su ile iyice durulayınız. Haftada bir ya da iki kez kullanabilirsiniz.

Dr Smart Natural Charcoal Soothing Gel ne işe yarar?

Doğal Hindistan Cevizinin güçlü tropik etkisiyle cilde anında ferahlık verir. Tropik bir gezintiye çıkmışcasına duyularınızı uyaran bu egzotik formül cildinizi pürüzsüzleştirmeye yardımcı olurken aynı zamanda neme doyurur. Işıltılı ve onarılmış cilde kavuşmanıza destek olur. Paraben içermez.