Notta 4 mg nedir ne için kullanılır?

İçindekiler:

  1. Notta 4 mg nedir ne için kullanılır?
  2. Levmont ne demek?
  3. Notta çiğneme tableti nasıl kullanılır?
  4. Notta 5 mg ne zaman kullanılır?
  5. Notta nasıl içilir?
  6. İlaç içtikten kaç saat sonra alkol içilir mi?

Notta 4 mg nedir ne için kullanılır?

Alerjik Rinit: NOTTA çiğneme tableti, 2 -5 yaş arası pediyatrik hastalarda mevsimsel alerjik rinit pereniyal alerjik rinit (yıl boyu devam eden) semptomlarının giderilmesi için kullanılır. NOTTA 28 ve 90 tabletlik ambalajlarda kullanıma sunulmuştur. Her bir tablet 4 mg montelukast içerir.

Levmont ne demek?

LEVMONT 30 ve 90 tablet içeren Alü/Alü blister ambalajlarda piyasaya sunulmaktadır. LEVMONT alerjik rinit ve alerjik rinitle birlikte olan astım tedavisinde ve semptomlarının giderilmesinde endikedir.

Notta çiğneme tableti nasıl kullanılır?

NOTTA 5 mg çiğneme tabletini çocuğunuza günde bir kez akşamları verin (bkz. Uygulama yolu ve metodu). Öğün zamanlarından bağımsız olarak verebilirsiniz. • NOTTA'yı astım belirtileri yaşamasa bile, doktorunuz size reçetelediği sürece her gün çocuğunuza vermelisiniz.

Notta 5 mg ne zaman kullanılır?

NOTTA inatçı astımın tedavisi ve alerjik nezlenin (rinitin) belirtilerinin giderilmesi için reçetelenir: Astım: NOTTA 5 mg çiğneme tableti, 6-14 yaş arası pediyatrik hastalarda inatçı astımın tedavisinde kullanılmalıdır. NOTTA'yı bir astım atağında kısa süreli iyileşme sağlamak için kullanmayın.

Notta nasıl içilir?

Tabletleri çiğnemeden yeterli miktarda sıvı ile alınız (örneğin, bir bardak su ile). Değişik yaş grupları: Çocuklarda kullanımı: 2-5 yaş arası çocuklar için NOTTA 4 mg çiğneme tableti, • 6-14 yaş arası çocuklar için NOTTA 5 mg çiğneme tableti kullanılabilir.

İlaç içtikten kaç saat sonra alkol içilir mi?

Karaciğer o ilacı sindiremediği, parçalayamadığı için olumsuz sonuçlar oluşturabilir. Beynin ve karaciğerin dinlenmesi için 4 saatlik bir dinlenme gerekir. Tabii bu dört saat sadece bir tek duble rakı için geçerli. Daha fazla alkol alanlar, ilaçlarını bir gün sonra kullanmalılar" dedi.