EGO otobüs nerede mesaj?

İçindekiler:

  1. EGO otobüs nerede mesaj?
  2. EGO cep te nasıl kullanılır?
  3. EGO nereye şikayet edilir?
  4. Ankara EGO ne demek?
  5. Öğrenci kaç basıyor?
  6. Ego Şikayet Nasıl Yapılır?
  7. Ego Nerede WhatsApp?
  8. Sağlık çalışanlarına ego ne zamana kadar ücretsiz?

EGO otobüs nerede mesaj?

"EGO SMS".Bir SMS ile otobüsün nerede olduğunu kolayca öğrenebilirsiniz. Tek yapmanız gereken durak numarasını (DURAK 11532) şeklinde 03 numaralı telefona mesaj atmak!!!

EGO cep te nasıl kullanılır?

EGO Cepte altyapısı kullanılan uygulamada SMS ile vatandaşlar durak bilgisini (0312) 9 veya (0850) 3 'ya SMS yollama veya arama ile durağa yaklaşan otobüs bilgilerini öğrenebilmektedir. Amacımız; bu hizmetimiz ile birlikte toplumun tüm kesimlerine rahat bir ulaşım hizmeti vermektir.

EGO nereye şikayet edilir?

Değerli Ziyaretçimiz, bizlere her konuda Şikayet ve Önerilerinizi Başkent 153 Formu aracılığı ile iletebilirsiniz. Mesajınız en kısa sürede değerlendirilecektir.

Ankara EGO ne demek?

Kuruluşumuz 16 Aralık 1942 tarihinde Ankara Elektrik ve Havagazı İşletme Müessesesi olarak kurulmuş 1950 tarihinde Otobüs İşletme İdaresinin bünyesine katılmasıyla Ankara Elektrik, Havagazı ve Otobüs İşletme Müessesesi (EGO Genel Müdürlüğü) olarak Ankara'ya elektrik, havagazı (daha sonra doğalgaz) ve otobüs hizmetleri ...

Öğrenci kaç basıyor?

İSTANBULKART TAM VE ÖĞRENCİ ÜCRETLERİ 2021 Uygulamaya konulan yüzde 15'lik zamla 3,50 TL olan tam elektronik bilet 4,025 TL'ye, 1,70 TL olan öğrenci bileti ise 1,95 TL'ye çıktı. Aylık akbil de olarak bilinen 275 lira olan tam mavi kart 317 lira, 50 lira olan öğrenci kartı 57 liradan satılacak.

Ego Şikayet Nasıl Yapılır?

Değerli Ziyaretçimiz, bizlere her konuda Şikayet ve Önerilerinizi Başkent 153 Formu aracılığı ile iletebilirsiniz.

Ego Nerede WhatsApp?

Özellikle sıklıkla EGO otobüsü kullanan vatandaşların yararına olacak uygulamada ALO 153 Mavi Masa hattı olan “0312 153 00 00” numarası WhatsApp'a ekleniyor. Durak numarası Whatsapp üzerinden bu numaraya gönderildiğinde birkaç saniye sonra duraktan geçen otobüslerin durağa tahmini ulaşma süresi kullanıcılara ulaşıyor.

Sağlık çalışanlarına ego ne zamana kadar ücretsiz?

Ankara Büyükşehir Belediyesi de EGO Genel Müdürlüğü'nün almış olduğu bir kararla tarihinden itibaren sağlık çalışanlarımıza toplu taşıma araçlarını ücretsiz kullandırılması için bir karar almış ve bu kararı daha sonra 30 Haziran 2021 tarihine kadar uzatmıştır.