Doğuş Teknoloji kaç kişi?

İçindekiler:

  1. Doğuş Teknoloji kaç kişi?
  2. Doğuş Teknoloji ne yapar?
  3. Doğuş Datathon nedir?
  4. Doğuş Holding sahibi kim?
  5. Semih Incedayı kimdir?
  6. Doğuş Turizm Grubu kimin?
  7. Datathon nedir?
  8. Travel Datathon ne demek?
  9. Techcareer net nedir?
  10. Doğuş Otomotiv hangi holding?
  11. Datathon ne demek?

Doğuş Teknoloji kaç kişi?

Doğuş Teknoloji, 2012 yılında Doğuş Grubu şirketlerine bilgi teknolojileri alanında hizmet vermek amacıyla kurulmuştur. 50 kişi ile iş hayatına başlayan şirket, bugün alanında uzman 300+ çalışanı ile müşterilerine hizmet vermektedir.

Doğuş Teknoloji ne yapar?

Doğuş Teknoloji; ISO 27001 Bilgi Güvenliği Yönetimi, ISO 20000 BT Hizmet Yönetimi, ISO 22301 İş Sürekliliği ve COBİT standartları doğrultusunda vermiş olduğu yazılım geliştirme, iş süreçleri tasarımı ve iş analizi, sistem ve altyapı hizmetleri, iş zekâsı ve raporlama, BT süreçleri ve kalite yönetimi, BT danışmanlığı, ...

Doğuş Datathon nedir?

DOĞUŞ YAYIN GRUBU Bu proje, sistem içerisine hedeflenecek videolar için zaman kodlaması ile birlikte diyalogları çok kısa sürede metne dönüştürerek dijital ortamda sunulan tüm videoların kısa sürede alt yazılı olmasını sağlayacaktır.

Doğuş Holding sahibi kim?

Ferit Faik Şahenk (d. 1964, Niğde), Doğuş Holding'in ve Garanti Bankası'nın yönetim kurulu başkanı. Şahsi serveti 2021 yılı itibarıyla 2.9 milyar dolardır. 1987 yılında Boston Koleji'nden pazarlama ve insan kaynakları bölümünden mezun olduktan sonra 1991 yılında Garanti Menkul Kıymetler Şirketi'ni kurdu.

Semih Incedayı kimdir?

Semih İncedayı 1965 İstanbul doğumludur. İstanbul Erkek Lisesi'nin ardından ODTÜ Bilgisayar Mühendisliği'nden 1988 yılında mezun olmuştur. 10 yıllık Koç Grubu çalışma hayatından sonra 4 yıl Telsim, 2 yıl da Borusan Telekom'da üst düzey yöneticilik yapmıştır.

Doğuş Turizm Grubu kimin?

Lider Ağrı Doğuş Turizm, 2013 yılında Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesinde İbrahim Sarıhan tarafından kurulmuştur. Kurulduğu tarihten itibaren gelişimini sürdüren ve müşterilerine kaliteli bir hizmet sunmayı amaçlayan firma; İstanbul, Bolu, Amasya, Erzincan, İzmit, Sakarya gibi illere ve ilçelerine seferler düzenlemektedir.

Datathon nedir?

Techcareer.net'in düzenlediği ödüllü “Datathon”, yarışmacıların paylaşılan veriler ile veri işleme konusundaki becerilerini kullanarak en doğru tahmin modellerini oluşturmaya çalışacakları bir yarışma.

Travel Datathon ne demek?

S:Datathon nedir? Büyük veri ve makine öğrenmesi teknolojileriyle havacılığı yeniden keşfedebileceğiniz ve sektöre yön verebileceğiniz bir veri maratonudur.

Techcareer net nedir?

Teknoloji ve bilişim alanında kariyer hedefleyen adaylar! İçerisinde hackathon'lar, çeşitli yarışmalar, ücretsiz yazılım eğitimleri ve merak ettiğiniz konularda sorularınıza cevap bulacağınız içeriklerin yer aldığı Techcareer, büyük para ödüllü Datathon'a sizi de davet ediyor.

Doğuş Otomotiv hangi holding?

Doğuş Otomotiv; finansal hizmetler, otomotiv, inşaat, medya, turizm ve servis, gayrimenkul ve enerji sektörlerinde faaliyet gösteren Doğuş Grubu'nun bir üyesidir.

Datathon ne demek?

Nedir datathon? Datathon, makine öğrenmesi ve yapay zeka gibi teknolojileri kullanarak iş vakaları üzerinde, belirli zaman diliminde yapılan yarışmadır. Ekipler sağlanan veri setleriyle bir iş vakasına çözüm üretmeye çalışır.