Ziraat mobilden Bağkur Ödeme Nasıl Yapılır?

İçindekiler:

  1. Ziraat mobilden Bağkur Ödeme Nasıl Yapılır?
  2. Bağ-Kur gün sayısı nasıl öğrenilir?
  3. E devlet Bağ-Kur Sorgulama Nasıl Yapılır?
  4. Ziraat Bankasından Bağ-Kur Ödeme Nasıl Yapılır?
  5. Sigorta ve Bağkur belgesi nasıl alınır?

Ziraat mobilden Bağkur Ödeme Nasıl Yapılır?

1 - Mobil Bankacılık uygulaması üzerinde Ödemeler menüsü altında SGK Prim Tahsilatları (SSK-Bağkur-Emsan) seçeneği içinde yer alan “Karekod Tara ve Öde” alanı seçilir.

Bağ-Kur gün sayısı nasıl öğrenilir?

Bağkurda günlerinize bakabilmeniz için öncelikle bir e-devlet şifresine sahip olmanız gerekir. Ptt adreslerine gittiğinizde rahatlıkla bu şifreyi edinebilirsiniz. Ardından https://www.turkiye.gov.tr internet adresine girerek e-devlet şifresiyle bütün işlemlerinizi güvenli bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

E devlet Bağ-Kur Sorgulama Nasıl Yapılır?

Eğer e devlet üzerinden sorgulama yapacaksanız siteye giriş yaptıktan sonra Kimliğimi Şimdi Doğrula kısmına tıklamalısınız. Daha sonra da e devlet şifresi butonunu tıklayıp T.C. kimlik numaranız ve şifrenizi sisteme girerek Bağkur Borç Sorgulama ekranına ulaşabilirsiniz.

Ziraat Bankasından Bağ-Kur Ödeme Nasıl Yapılır?

SGK Prim ödemelerinizi Bankam​ız şubelerinden, ATM'lerinden, İnternet Şubesi'nden veya 444 220 00 00 Müşteri İletişim Merkezi'ni arayarak gerçekleştirebilirsiniz.

Sigorta ve Bağkur belgesi nasıl alınır?

https://www.turkiye.gov.tr/4b-hizmet-bilgisi bağlantı adresi üzerinden, Bağkur hizmet dökümü sorgulama sayfası açılmalıdır. E-devlet sistemine bağlı olan Bağkur hizmet dökümü sorgulama sayfasında “Giriş Yap” butonuna tıklanmalıdır. E-devlet giriş sisteminde, T.C. kimlik numarası ve e-devlet şifresi talep edilmektedir.