Bebek nasıl kilo aldırırım?

İçindekiler:

  1. Bebek nasıl kilo aldırırım?
  2. Yoğurt bebeğe kilo aldırır mı?
  3. 10 aylık bebeğim 7 kilo normal mi?
  4. 10 aylık bebek 8 kilo normal mi?

Bebek nasıl kilo aldırırım?

Evde yapılan herhangi bir sebze yemeğinin püre haline getirilip bebeklere yedirilmesi kilo alımına yardımcı olacaktır. Bebekler hazır mama dışında evlerde yapılan sağlıklı ürünlerle beslenebilir. Vitamin deposu olan meyvelerin bebeklere verilmesi, kilo alımına yardımcı olabilecek bir durumdur.

Yoğurt bebeğe kilo aldırır mı?

Bebeğinizin sağlıklı bir şekilde kilo almasına yardımcı olan yoğurt bebeğinizin gelişimi için ok önemlidir. Bebeğinize vereceğiniz yoğurdun doğal olmasına özen göstermeniz gerekir. Kilo almak için yardıma ihtiyaç duyan bebeğiniz için mükemmel bir yiyecektir.

10 aylık bebeğim 7 kilo normal mi?

10 aylık bir kız bebeğin kilosu ortalama 9 kilogram ve boyu ortalama 72 santimdir. 10 aylık erkek bebeğin kilosu ise ortalama 9,7 kilogram ve boyu da ortalama 74 santimdir.

10 aylık bebek 8 kilo normal mi?

10 aylık bir bebeğin kilosu ve boyu; doğum haftası, cinsiyeti, beslenmesi gibi birçok faktöre bağlı olarak değişiklik göstermekle birlikte, 10 aylık bir kız bebeğin kilosu ortalama 9 kilogram ve boyu ortalama 72 santimdir. 10 aylık erkek bebeğin kilosu ise ortalama 9,7 kilogram ve boyu da ortalama 74 santimdir.