Başka bir firmanın KEP adresi nasıl bulunur?

İçindekiler:

  1. Başka bir firmanın KEP adresi nasıl bulunur?
  2. KEP adresine nasil giriş yapilir?
  3. Kapalı olan KEP hesabı nasıl açılır?
  4. KEP adresi neden kapatılır?

Başka bir firmanın KEP adresi nasıl bulunur?

Bir başkasının KEP hesabını nasıl sorgulayabilirim? KEP adresinize giriş yaptıktan sonra "Kullanıcı İşlemleri" sayfasında yer alan kurumsal veya bireysel rehber sorgulama sayfalarından sorgulama gerçekleştirebilirsiniz.

KEP adresine nasil giriş yapilir?

TC Kimlik numaranızı girip, "Giriş" düğmesine basınız, düğmenin altında gösterilecek "kod"u kopyalayınız. Bilgisayarınızın masaüstünde bulunan "inter-KEP İmza" uygulamasını açınız ve kopyaladığınız kodu giriniz. "inter-KEP İmza" uygulaması bilgisayarınızda kurulu değilse, buradan indirebilirsiniz.

Kapalı olan KEP hesabı nasıl açılır?

Kullanıma kapatılan KEP hesabı, ancak hesap sahibinin tekrar talep etmesi, bunun için yeniden tahsis başvurusu yapması, kimlik tespiti için gerekli resmi kimlik belgelerini sağlaması ve hesap ücretini ödemesi hâlinde yeniden kullanıma açılabilir.

KEP adresi neden kapatılır?

Sözleşmeden Doğan Yükümlülüklerini Yerine Getirmeyen Müşterilerimizin KEP Hesaplarının Kapatılması Hakkında Duyuru. ... PTT, KEP hesap bakiyesinde yıllık üyelik için yeterli bakiye olmaması durumunda hesap sahibinin ya da işlem yetkilisinin KEP iletisi göndermesini engelleyebilir.