Solgar Male Multiple nasıl kullanılır?

İçindekiler:

  1. Solgar Male Multiple nasıl kullanılır?
  2. Female Multiple ne işe yarar?
  3. Solgar omnium nedir?
  4. Omnium Solgar ne işe yarar?
  5. Magnezyum sitrat ne işe yara?
  6. Magnesium Citrate ne zaman kullanılır?

Solgar Male Multiple nasıl kullanılır?

Male Multiple
  1. Kullanım Önerisi. Günde 1 tablet, tercihen yemeklerden sonra.
  2. Bilgi. Şeker içermez. Maya, buğday, gluten ve süt ürünleri gibi potansiyel alerjenleri içermez. Yapay aroma ve koruyucular kullanılmamıştır. ...
  3. Ambalaj. 60'lık cam şişede.
  4. Ürün Formu. Tablet.
  5. Tavsiye Edilen Satış Fiyatı 60 Tablet : 202.90 TL.

Female Multiple ne işe yarar?

methini çok sık duyduğum (regl ağrılarını hafifletiyor, strese iyi geliyor, zindeleştiriyor, saçları uzatıyor gibi) kadınlara özel olup solgar ın formülasyonunda güncellemeye gittiği için eczanelerde olmayan ama haziran'da piyasaya çıkacağını bizzat kendilerinden öğrendiğim multivitamindir.

Solgar omnium nedir?

Solgar omnium, ala, coq-10, polifenoller, proantosiyanidinler ile desteklenmiş bir multivitamin takviyesidir. Solgar omnium 30 tablet özellikleri: Bu takviye edici gıda, tablet formda hazırlanmış olup 30' luk cam şişede sunulmaktadır. Içeriğinde buğday, gluten, maya ve süt ürünleri bulunmamaktadır.

Omnium Solgar ne işe yarar?

Solgar Omnium, 2009 senesinin en iyi multivitamin ödülünü almıştır. İçerdiği kompleks vitamin ve mineral karışımıyla, günlük ihtiyacınız olan tüm içeriği vücudunuza alabilirsiniz. Aldığınız destek sayesinde metabolik olaylarınız düzenli bir hal alabilir.

Magnezyum sitrat ne işe yara?

Magnezyum, yorgunluğun ve bitkinliğin azaltılmasına, elektrolit dengesine, enerji oluşum metabolizmasına, kas fonksiyonuna, protein sentezine, kemik ve dişlerin korunmasına kadar vücudumuzdaki sistemlerin sağlıklı bir şekilde çalışabilmesine katkıda bulunan önemli bir mineraldir.

Magnesium Citrate ne zaman kullanılır?

Magnezyum sitrat tıbbi olarak büyük bir ameliyat ya da kolonoskopi öncesi bağırsağı boşaltmak amacıyla tuzlu müshil olarak kullanılır. Reçetesiz olarak temin edilebilir. Magnezyum besin takviyesi olarak hap formunda kullanılabilir ve ağırlıkça %11.23 magnezyum içerir.