MEB yönetici atama takvimi değişti mi?

İçindekiler:

  1. MEB yönetici atama takvimi değişti mi?
  2. MEB yönetici sınavı ne zaman 2021?
  3. Vekaleten ve görevlendirme idarecilik yöneticilikten sayılır mı?
  4. 2021 müdür yardımcılığı mülakat ne zaman?
  5. MEB Görevde Yükselme Sınavı 2021 ne zaman?

MEB yönetici atama takvimi değişti mi?

​​​​​​​2021 Yılı MEB'e bağlı okullara ilk defa yönetici görevlendirme takvimi yayınlandı. Milli Eğitim Bakanlığı yönetici atama takviminde güncelleme gerçekleştirdi ve bunu duyurdu. Söz konusu müdür, müdür yardımcısı görevlendirme süreci 21 Haziran'dan başladıktan sonra tarihine kadar devam edecek.

MEB yönetici sınavı ne zaman 2021?

Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığınca gerçekleşen 2021 Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Kurumlarına Yönetici Seçme Sınavı (MEB-EKYS), 14 Mart'ta gerçekleşti.

Vekaleten ve görevlendirme idarecilik yöneticilikten sayılır mı?

Kısaca vekaleten idarecilik veya görevlendirme geçici idarecilik yöneticilik görevinden sayılmıyor. Bu konuda MEB personelini mağdur etmektedir. 9 yıllık bir öğretmen vekaleten müdür yardımcılığı görevini 3-4 yıl yapmışsa Müdür Atama Başvurusu yapabilmelidir. ... Yönetici olarak sayılmıyor.

2021 müdür yardımcılığı mülakat ne zaman?

2021 YILI İLK DEFA YÖNETİCİ GÖREVLENDİRME SÖZLÜ SINAV TAKVİMİ (MÜDÜR, MÜDÜR BAŞYARDIMCISI VE MÜDÜR YARDIMCISI) 2021 yılı ilk defa yönetici görevlendirme sözlü sınavı 26-30 Temmuz 2021 tarihleri arasında ilimiz muş merkez öğretmenevi ve akşam sanat okulunda yapılacaktır.

MEB Görevde Yükselme Sınavı 2021 ne zaman?

Adaylar, sınav ücretini yatırdıktan sonra www.meb.gov.tr internet adresinden sınav e-başvuru yapacaklardır. e-Başvuru yapmayan adaylar ücretlerini yatırmış olsalar dahi sınava alınmayacaklardır. 14 Kasım 2021 Pazar günü saat 10.00'da tek oturum halinde yapılacaktır.