KEP hesabına nasıl giriş yapılır?

İçindekiler:

  1. KEP hesabına nasıl giriş yapılır?
  2. KEP adresi nasil bulunur?
  3. KEP numarası nedir?
  4. Türkkep KEP adresi nasıl alınır?
  5. Kapanan KEP hesabı nasıl açılır?
  6. KEP adresi Ptt'den nasıl alınır?
  7. KEP nedir ne ise yarar?

KEP hesabına nasıl giriş yapılır?

TC Kimlik numaranızı girip, "Giriş" düğmesine basınız, düğmenin altında gösterilecek "kod"u kopyalayınız. Bilgisayarınızın masaüstünde bulunan "inter-KEP İmza" uygulamasını açınız ve kopyaladığınız kodu giriniz. "inter-KEP İmza" uygulaması bilgisayarınızda kurulu değilse, buradan indirebilirsiniz.

KEP adresi nasil bulunur?

KEP ADRESİ SORGULAMA KEP adresi sorgulamak için şubeye gitmeden internet üzerinden işini halledebilirsiniz. PTT sitesinden KEP işleminizi halledebilirsiniz. http://pttkep.gov.tr/ adresine giderek buradan başvuru ve sorgulama işlemlerinizi yapabilirsiniz.

KEP numarası nedir?

Kayıtlı Elektronik Posta (KEP) her türlü ticari, hukuki yazışma ve belge paylaşımlarını, gönderildiği biçimde koruyan, alıcının kim olduğunu tespit eden ve gönderilen içeriğin değişmemesini ve güvenli hale gelmesini sağlayan bir sistemdir.

Türkkep KEP adresi nasıl alınır?

TÜRKKEP'in elektronik dönüşüm çözümlerinden biri olan KEP sistemine dahil olmak için bu yazının altındaki “Hemen Başvur” butonuna tıklayabilirsiniz. Karşınıza çıkan ön başvuru sayfasında bulunan başvuru formunu doldurarak KEP hesabınızın açılmasını sağlamanız mümkün.

Kapanan KEP hesabı nasıl açılır?

Kullanıma kapatılan KEP hesabı, ancak hesap sahibinin tekrar talep etmesi, bunun için yeniden tahsis başvurusu yapması, kimlik tespiti için gerekli resmi kimlik belgelerini sağlaması ve hesap ücretini ödemesi hâlinde yeniden kullanıma açılabilir.

KEP adresi Ptt'den nasıl alınır?

KEP Hesabımı Nasıl Alabilirim? Kayıtlı Elektronik Posta sistemine üye olmak isteyen müşterilerimiz Online Başvuru bölümünden Online Ön Başvuru yaptıktan sonra başvuru için gerekli bilgi ve belgeleri hazırlayarak en yakın PTT Merkezinden hesaplarını alabilirler.

KEP nedir ne ise yarar?

KEP resmi yazışmaların elektronik ortamda mevzuata uygun, uluslararası standartlarda ve teknik olarak güvenli bir şekilde yapılmasına olanak sağlayan bir sistemdir.