Csgo konsol nasıl açılır 2020?

İçindekiler:

  1. Csgo konsol nasıl açılır 2020?
  2. Counter Strike Global Offensive nasıl açılır?
  3. Novid Csgo nedir?
  4. CS GO +CL kodu ne işe yarar?
  5. CS GO Logaddress_add 1 ne işe yarar?

Csgo konsol nasıl açılır 2020?

CS:GO'ya giriş sağlıyoruz, daha sonra karşımızda bulunan ana menü'de ayarlar sekmesine tıklıyoruz. Ayarlar sekmesine tıkladıktan sonra karşımıza çıkan seçeneklerden, oyun ayarları yazan bölüme giriyoruz. Oyun ayarları bölümüne erişim sağladığımız zaman, orada geliştirici konsolunu etkinleştir diye bir seçenek mevcut.

Counter Strike Global Offensive nasıl açılır?

CS GO başlatma seçeneklerine ulaşmak için öncelikle Steam'i açın ve Steam kütüphanenize girin. Burada CS GO'ya sağ tıklayın ve özellikler kısmından başlatma seçeneklerini ayarla menüsüne girin. Buraya girdiğinizde kod yazabileceğiniz bir alan karşınıza gelecektir.

Novid Csgo nedir?

-novid. Bildiğiniz gibi CS GO her açıldığında önce bir video karşımıza çıkıyor. ... “-novid” kodunu başlatma seçeneklerine girdiğinizde artık oyun açılırken video çıkmayacak ve böylece daha hızlı bir şekilde oyuna geçiş yapabileceksiniz.

CS GO +CL kodu ne işe yarar?

+cl_show_team_equipment 1 = Duvarın arkasında bile olsa takım arkadaşlarınızı görmenizi sağlar. Ayrıca takım arkadaşlarınızın silahını ve bombalarını görebilirsiniz. Böylelikle kimde ihtiyacınız olan bomba var görebilirsiniz.

CS GO Logaddress_add 1 ne işe yarar?

CS:GO'da, hangi tür bilgisayar donanımına sahip olursanız olun, Fps değerinizi rastgele bir şekilde çift haneli belki de tek haneli sayılara düşüren uzun süredir de devam eden bir hata bulunmaktadır. ... Geliştirici konsoluna “logaddress_add 1” komutunu yazarsanız bu can sıkıcı Fps hatası düzelecektir.