Turkcell Genç Tarife ne kadar?

İçindekiler:

  1. Turkcell Genç Tarife ne kadar?
  2. Turkcell Süper Tarife kaç TL?
  3. Yeni Genç Tarife ne kadar?
  4. Turkcell Süper Tarife nedir?
  5. Gnç hoş geldin 6 GB nasıl yapılır?

Turkcell Genç Tarife ne kadar?

26 yaşın altındaysan bu paket tam senlik ;). 8GB; ek 1GB sosyal internet, 500dk, 1000SMS sadece 45TL'ye bu pakette! Üstelik paketine internetleri içinde fizy üyeliği, Dergilik, BiP, TV+ ve Lifebox da dahil.

Turkcell Süper Tarife kaç TL?

SUPER TARIFE yazın, 2222'ye gönderin siz de Süper Tarife'ye geçin! Süper Tarife'de 50 TL yükleyin, hem her yöne 10 dakikası 65 kuruşa konuşun hem de Turkcell'lilerle 1 hafta boyunca konuşabileceğiniz 2 saat bedava kazanın!

Yeni Genç Tarife ne kadar?

Yeni hat alarak ve numara taşıma ile Genç Mobil Tarifesi'ne gelen müşterilerden kayıt ücreti tahsil edilmez. Genç Mobil Tarifesi'nin geçiş ücreti faturalı hatlar için KDV ve ÖİV dahil 30 TL'dir. Faturasız hatlardan geçişler ücretsizdir.

Turkcell Süper Tarife nedir?

Süper Tarife'de 50TL yükleyerek her yöne 10 dakikası 65 kuruşa konuşabilir, üstelik Turkcell'lilerle 1 hafta boyunca konuşmak için 2 saat bedava kazanırsınız. Tarife ücretine tüm vergiler (%18 KDV ve %25 ÖİV) dahildir.

Gnç hoş geldin 6 GB nasıl yapılır?

GNÇ Hoş Geldin 6GB paketini GNC HOS GELDIN 6GB yazıp 2200'a SMS göndererek alabilirsiniz. GNÇ Hoş Geldin 6GB Paketine ne öderim? Pakete ayda 34 TL ödeyerek sahip olabilirsiniz.