Marmara Üniversitesi Maliye bölümü hangi kampüste?

İçindekiler:

  1. Marmara Üniversitesi Maliye bölümü hangi kampüste?
  2. Marmara Üniversitesi Maliye kaç yıllık?
  3. Özkan Zülfüoğlu kimdir?
  4. Marmara Ekonometri ne zaman açıldı?
  5. Marmara mezun olmak icin kac kredi?

Marmara Üniversitesi Maliye bölümü hangi kampüste?

2021-2022 Eğitim Öğretim Dönemi Oryantasyon toplantıları 27 Eylül- tarihleri arasında Üniversitemiz Göztepe Kampüsü İbrahim Üzümcü Konferans Salonu'nda aşağıdaki kurallara uyarak her bir bölüm/program için ayrı olarak gerçekleşecektir.

Marmara Üniversitesi Maliye kaç yıllık?

107210447 | Marmara Üniversitesi Maliye Bölümü (4 yıllık lisans) 2020 taban, tavan puanları ve başarı sıralamasını haberimizde bulabilirsiniz.

Özkan Zülfüoğlu kimdir?

Özkan Zülfüoğlu Marmara Üniversitesi İktisat Fakültesi Maliye Bölümünde Doktor Öğretim Üyesi olarak görev yapmaktadır. Yüksek Lisans ve Doktora derecelerini Marmara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Maliye anabilim dalı Mali İktisat bilim dalından almıştır.

Marmara Ekonometri ne zaman açıldı?

1986-1987 eğitim yılından beri Marmara Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi bünyesinde hizmet veren Ekonometri Bölümü'nde, İstatistik, Ekonometri ve Yöneylem Araştırması olmak üzere üç Anabilim dalı bulunmaktadır.

Marmara mezun olmak icin kac kredi?

Üniversitemizde, öğrencilerin bir dönemi (sınav dönemleri dahil olmak üzere toplam 17 hafta) tamamlayabilmeleri için en az 30 AKTS kredisinden başarılı olmaları zorunludur.