iPhone saklama alani diger nedir?

İçindekiler:

  1. iPhone saklama alani diger nedir?
  2. 50 GB saklama alanı ne kadar?
  3. iPhone'da saklama alanı nasıl yönetilir?
  4. iPhone depolama alanı nasıl yükseltilir?
  5. iCloud 200 GB saklama alanı ne kadar?
  6. iPhone alan nasıl açılır?
  7. iCloud hesabında neler görülür?
  8. iCloud ek hafıza ne kadar?
  9. iPhone saklama alanı alma ne kadar?

iPhone saklama alani diger nedir?

iCloud saklama alanınızda Diğer adlı bir kategori görüyorsanız. Diğer kategorisi, iCloud'da sakladığınız öğelere ve saklama alanını paylaşan bir aile grubunda olup olmamanıza bağlı olarak çeşitli kategorileri içerebilir.

50 GB saklama alanı ne kadar?

iCloud'un güncel fiyatları şu şekilde: 50 GB'lık alan 3,99 TL'den 6,49 TL'ye, 200 GB'lık alan 11,99 TL'den 19,99 TL'ye, 2 TB'lık alan 39,99 TL'den 64,99 TL'ye yükseldi.

iPhone'da saklama alanı nasıl yönetilir?

iPhone, iPad veya iPod touch'ınızda Ayarlar > [adınız] > iCloud'a gidin. Saklama alanınızın uygulama ve servisler tarafından nasıl kullanıldığı hakkında daha ayrıntılı bilgi edinmek için iCloud Saklama Alanı'na veya Saklama Alanını Yönet'e dokunun.

iPhone depolama alanı nasıl yükseltilir?

iPhone, iPad veya iPod touch'ınızda yükseltme işlemi Ayarlar > [adınız] > iCloud > Saklama Alanını Yönet'e veya iCloud Saklama Alanı'na gidin. Daha Fazla Saklama Alanı Satın Al'a veya Saklama Alanı Planını Değiştir'e dokunun.

iCloud 200 GB saklama alanı ne kadar?

200 GB iCloud saklama alanını halihazırda aylık 11.99 TL ücretle kullanan herkes artık 19.99 TL ödeyerek kullanabilecek. Yurt dışında ise 200 GB alanı kullanmanın bedeli 2.99 dolar.

iPhone alan nasıl açılır?

Öncelikle Ayarlar – Genel – Depolama ve iCloud kullanımı menüsüne girip Depolama alanını yönet seçeneğinden hangi uygulamanın en çok yer kapladığını görün ve silme işlemlerini ona göre yapın.

iCloud hesabında neler görülür?

iCloud neleri yedekler?
  • Uygulama verileri.
  • Apple Watch yedeklemeleri. ...
  • Aygıt ayarları
  • Ana ekran ve uygulamaların düzeni.
  • iMessage, SMS ve MMS mesajları ...
  • iPhone, iPad ve iPod touch'ınızdaki fotoğraflar ve videolar.
Daha fazla öğe...

iCloud ek hafıza ne kadar?

iCloud'a kaydolduğunuzda size otomatik olarak 5 GB ücretsiz saklama alanı verilir. Daha fazla iCloud saklama alanına ihtiyacınız olursa daha büyük bir saklama alanı planına yükseltebilirsiniz.

iPhone saklama alanı alma ne kadar?

Daha fazla iCloud saklama alanı satın alma iCloud saklama alanınızın tamamını kullanırsanız ayda $0,99 karşılığında 50 GB'den başlayan seçeneklerle daha fazla saklama alanı satın alabilirsiniz. 200 GB veya 2 TB'lik planı seçerseniz iCloud saklama alanınızı ailenizle paylaşabilirsiniz.