W hangi giyim markası?

İçindekiler:

  1. W hangi giyim markası?
  2. W Collection hangi markaya ait?
  3. W hangi marka?
  4. W Collection Custom Fit nedir?
  5. Custom Fit kalıp ne demek?
  6. Modern slim fit ne demek?
  7. Custom Fit ne demek?
  8. Vakko Türk markası mı?
  9. Vakko giyim kime ait?
  10. Vakko ailesi nereli?
  11. Vakko Holding kimin?

W hangi giyim markası?

Vakko Holding kuruluşu olarak da bilinen W Collection markası uzun yıllardır kaliteli ve şık ürün tasarımlarıyla kullanıcıların ilk tercihlerinden biri olmayı başarır.

W Collection hangi markaya ait?

Bir Vakko Holding kuruluşu olan W Collection, ilk mağazasını İstanbul'da 2003 yılında açtı. W Collection, bugün Türkiye'de 11 Kadın & Erkek beraber, 30 Erkek ve 3 Kadın olmak üzere 44 mağazasıyla genç profesyonellerin moda markası konumuna geliyor.

W hangi marka?

W Collection, 2003 yılında Vakko Holding tarafından kurulan kadın ve erkek giyim, ayakkabı, aksesuar, parfüm markasıdır.

W Collection Custom Fit nedir?

W Collection outlet gömlek modelleri arasında takım elbise koleksiyonlarıyla takımlanabilen, daha klasik bir çizgiyi yansıtan custom fit kesimli klasik gömlekler yer alıyor. Kapalı yaka kesimi ve uzun kol tasarımı ile klasik slim fit gömlek çeşitleri, ceketler ve takım elbiselerle karizmatik bir görünüm sunuyor.

Custom Fit kalıp ne demek?

Custom Fit: Slim Fit ile Klasik Fit arasında bir kalıptır. Modern bir Amerikan klasiği olan ve denizcilik temasıyla popüler Nautica, üstün teknoloji ile ürettiği ürünleri, fonksiyonel parçalarıyla birleştirerek hayatınızı kolaylaştırıyor.

Modern slim fit ne demek?

Vücudu saran özelliğe sahip olan slim fit, bedene tam oturan kalıbı ifade eder. Dar kalıp anlamına gelen slim fit tarzında kıyafetlerin kol, basen, bacak ve bel bölümleri dökümlü değildir, aksine kumaş ve dikim yöntemleri neticesinde kıyafet bedeni sarmalar.

Custom Fit ne demek?

Custom Fit: Slim Fit ile Klasik Fit arasında bir kalıptır. Modern bir Amerikan klasiği olan ve denizcilik temasıyla popüler Nautica, üstün teknoloji ile ürettiği ürünleri, fonksiyonel parçalarıyla birleştirerek hayatınızı kolaylaştırıyor.

Vakko Türk markası mı?

Vakko giyim firması, 1934 yılında Türkiye'de kurulmuştur.

Vakko giyim kime ait?

Vakko Vitali Hakko'nundur. Vitali 1913 İstanbul Yedikule doğumludur. Babası Fransız bir demiryolu şirketinde işçidir. Ancak demiryolu kapatılınca Vitali'de iş hayatına atılmak zorunda kalmıştır ve mahmutpaşada çalışmaya başlamıştır.

Vakko ailesi nereli?

Hakko, 1913'te Yedikule, İstanbul'da, Yahudi bir ailenin oğlu olarak dünyaya geldi.

Vakko Holding kimin?

Vakko
TipAnonim şirket
KurucuVitali Hakko
Genel merkeziAltunizade, Üsküdar, İstanbul , Türkiye
Kilit kişilerCem Hakko (Yönetim Kurulu Başkanı) Jaklin Güner (Genel Müdür)
ÜrünHazır giyim ürünleri
8 satır daha