Kazada kasko karşı tarafın hasarını karşılar mı?

İçindekiler:

  1. Kazada kasko karşı tarafın hasarını karşılar mı?
  2. Kaskodan para nasıl alınır?
  3. Kasko motor arızası karşılar mı?
  4. Araç kaskodan kaç günde çıkar?

Kazada kasko karşı tarafın hasarını karşılar mı?

Kasko Sigortaları aracın kendi hasarını karşılar. Ancak trafik sigortası limitlerinden karşı tarafa bir ödeme yapılması gerekir ve limit aşımı söz konusu olursa, Kasko Sigortalarında mevcut olan İhtiyari Mali Mesuliyet teminatı çerçevesinde ek ödeme yapılabilir.

Kaskodan para nasıl alınır?

Kaskodan para alma için sigorta şirketine başvuru yazılı olarak ya da telefonla yapılabilir. Ancak aracınızdaki hasarı öğrendiğiniz tarihten sonra en geç beş iş günü içinde kasko sigortacınıza başvurmanız gerekir.

Kasko motor arızası karşılar mı?

Ayrıca, sigorta kapsamına giren bir olaydan doğmadıkça ve böyle bir olayla sonuçlanmadıkça otomobilin mekanik, elektrik ve elektronik donanımında meydana gelen her türlü arıza ve kırılmalar da kasko poliçesi kapsamı dışında kalmaktadır. ...

Araç kaskodan kaç günde çıkar?

Talebin ilgili kişilere ulaşmasının ardından, sigorta şirketinin koşullarına bağlı olarak 24 ya da 48 saat içerisinde kasko sahibine araç teslimi yapılmalıdır. Ayrıca sigorta şirketlerinin politikasına göre değişmekle birlikte, ikame araç süresi en fazla 7 ila 15 gün arasında değişiklik gösterir.