Kadıköy tramvay durakları nerede?

İçindekiler:

  1. Kadıköy tramvay durakları nerede?
  2. Kadıköy Moda tramvay çalışıyor mu?
  3. Nostaljik tramvay nerede?
  4. Nostaljik Tramvay paralı mı?
  5. Nostaljik tramvay ücretli mi?

Kadıköy tramvay durakları nerede?

Kadıköy Moda Tramvay Hattı; kısmen, eski 20 numaralı tramvay hattının güzergâhını takip etmektedir. Kadıköy Meydanı, Altıyol ve Bahariye Caddesi'nden geçerek, Moda İlkokulu önü ve Moda Caddesi'nden tekrar Kadıköy İDO İskelesi önüne gelmekte ve bir ring işletmesi olarak çalışmaktadır.

Kadıköy Moda tramvay çalışıyor mu?

Kadıköy - Moda T3 tramvay hattının gelecek haftaki saatlerine genel bakış: 06:55'da çalışmaya başlıyor ve 21:00'da bitiyor. Bu haftaki çalışma günleri: her gün.

Nostaljik tramvay nerede?

İstanbul'un simgeleri arasında yer alan Tarihi Karaköy Tüneli, İstiklal Caddesi'nde hizmet veren Nostaljik Tramvay ve Nostaljik Moda Tramvayı bugün tarihi güzergahlarında nostaljik bir deneyim yaşamak isteyen yerli-yabancı turistleri ve İstanbullu yolcularını taşıyor.

Nostaljik Tramvay paralı mı?

Biniş ücreti, mevcut tam tarife üzerinden 3,46 TL olarak belirlendi. İzmir'de 1928 yılından 1954 yılına kadar Güzelyalı-Konak arasında hizmet veren elektrikli tramvaydan esinlenerek tasarlanan nostaljik araçlar, Alsancak Limanı viyadükleri ile Cumhuriyet Meydanı arasında sefer yapıyor.

Nostaljik tramvay ücretli mi?

İstanbul Valisi Vasip Şahin ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal'ın katıldığı törenle seferlerine başlayan nostaljik tramvay bir hafta boyunca ücretsiz olacak.