Türk vatandaşı Küba'ya nasıl gider?

İçindekiler:

  1. Türk vatandaşı Küba'ya nasıl gider?
  2. Küba seyahati ne kadara mal olur?
  3. Türkiyeden Küba'ya nasıl gidilir?
  4. Küba turist kabul ediyor mu?
  5. Küba'ya ne zaman gitmeli?
  6. Küba Türkiyeden vize istiyor mu?
  7. Istanbul'dan Küba'ya uçak bileti kaç para?
  8. Küba'ya en uygun ne zaman gidilir?
  9. Küba uçakla kaç saat sürer?
  10. Küba'ya pasaport gerekiyor mu?
  11. Turkiye Kuba ucak bileti ne kadar?
  12. Türkiye Küba uçak bileti kaç para?

Türk vatandaşı Küba'ya nasıl gider?

Umumi (bordo) pasaport sahibi Türkiye Vatandaşları, Küba'ya girebilmek için mutlaka Küba vizesi almak durumundalar.Diplomatik (siyah), hizmet (gri) ve hususi (yeşil) pasaport sahipleri ise 180 gün içerinde 90 günü geçmemek şartıyla Küba'ya vizesiz gidebiliyor.

Küba seyahati ne kadara mal olur?

Küba bir hafta geçirmek istiyorsanız kalış maliyetiniz: 3,600 TRY (414 USD) - Küba 7 gün ucuz bir konaklama. 3,200 TRY (361 USD) - 7 günlük bütçe seyahat Küba. Küba 'da bir haftalık konforlu konaklama için 5,600 TRY (635 USD)

Türkiyeden Küba'ya nasıl gidilir?

Küba'ya Türkiye'den direkt uçuşlar bulunmaktadır. Ayrıca Avrupa, Amerika veya Kanada üzerinden aktarma yapılarak da ulaşılabilinir. Ortalama 15 saat süren ulaşım için uluslararası havayolu şirketinin İstanbul kalkışlı Madrid aktarmalı uçuşları bulunur. Paris aktarmalı olarak Havana'ya uçuş seferleri mevcuttur.

Küba turist kabul ediyor mu?

Diplomatik, hizmet ve hususi pasaportlar karşılıklı olarak vizeden muaf, umuma mahsus pasaportlar vizeye tabidir.

Küba'ya ne zaman gitmeli?

Noel dönemleri ve temmuz-ağustos ayları turistlerin en yoğun olarak ziyaret ettiği dönemlerdir. Buna bağlı olarak bu dönemlerde fiyatlar yüksektir ve yer bulmak daha zordur. Küba'yı ziyaret etmek için en uygun zaman havanın çok soğuk olmadığı ve fırtınaların daha az olduğu ocak-mayıs ayları arasıdır.

Küba Türkiyeden vize istiyor mu?

Küba Vize İstiyor Mu? Küba'ya seyahat etmeyi planlayan Diplomatik (Siyah), Hizmet (Gri) ve Hususi (yeşil) pasaporta sahip Türk vatandaşları vizeden muafken; Umumi (Bordo) pasaporta sahip Türk vatandaşlarının ise vize almaları mecburidir.

Istanbul'dan Küba'ya uçak bileti kaç para?

Küba Uçak Bileti Bilgileri
En Ucuz Bilet Fiyatı:İstanbul-Havana 2.933,59 TL
En Ucuz Ay:Mayıs
En Sık Uçan Havayolu:Türk Hava Yolları

Küba'ya en uygun ne zaman gidilir?

Noel dönemleri ve temmuz-ağustos ayları turistlerin en yoğun olarak ziyaret ettiği dönemlerdir. Buna bağlı olarak bu dönemlerde fiyatlar yüksektir ve yer bulmak daha zordur. Küba'yı ziyaret etmek için en uygun zaman havanın çok soğuk olmadığı ve fırtınaların daha az olduğu ocak-mayıs ayları arasıdır.

Küba uçakla kaç saat sürer?

Uçuşlar aktarmalı olduğu için uçuş süresi hava yolu şirketine ve aktarmaya göre değişiklikler gösterebilmektedir ancak ortalama olarak Küba Türkiye uçuş süresi 17-20 saat sürmektedir.

Küba'ya pasaport gerekiyor mu?

T.C. Hususi, hizmet ve diplomatik pasaport sahipleri Türk vatandaşları Küba'ya vize almadan giriş yapabilmektedirler. Fakat umuma mahsus (bordo) pasaport sahiplerinin Küba'ya seyahatleri öncesinde vize almaları gerekmektedir. Küba vize başvurusu online olarak Türkiye'nin her yerinden yapabilmektedir.

Turkiye Kuba ucak bileti ne kadar?

İstanbul - Küba Uçuşu
Min Fiyat6.043,06 TL
En Çok Uçuş Yapan Fi̇rmaTürk Hava Yolları
Günlük Ort. Sefer Sayısı3
En Kısa Uçuş Süresi̇11s 25dk
Mesafe9907 KM
1 satır daha

Türkiye Küba uçak bileti kaç para?

Ucuz Küba uçak bileti mi arıyorsunuz? Önümüzdeki 3 aylık dönemde Madrid Küba 3.365 TL, İstanbul Küba 2.934 TL ve Antalya Küba 4.082 TL.