147 telefon nedir?

İçindekiler:

  1. 147 telefon nedir?
  2. 187 yi aramak ücretli mi?
  3. Evimizde meydana gelen gaz kaçağında nereyi aramalıyız?
  4. Başkent Doğalgaz nereye şikayet edilir?
  5. Doğal gaz şirketini nereye şikayet edebilirim?
  6. Doğalgaz sayacında pil az ne demek?
  7. Doğalgaz sayacı bozuldu ne yapmalıyım?
  8. Dogalgaz saati neden degistirilir?
  9. Doğalgaz sayaçları kaç yılda bir değişir?

147 telefon nedir?

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk'un talimatıyla, "MEBİM 147" hattı kaldırılarak yerine öğretmen, öğrenci ve veliler olmak üzere diğer vatandaşlara etkin ve kaliteli hizmet vermek amacıyla Millî Eğitim Bakanlığı İletişim Merkezi "444 0 632" telefon hattı kuruldu.

187 yi aramak ücretli mi?

Bir yandan İGDAŞ'ın internet sitesinde Alo 187 Acil Doğal Gaz Hattı'nın 7/24 ulaşılabildiğini ve ücretsiz olduğunu belirtmektedirler. Eğer elektrik dağıtım şirketinizin numarası 444 ile başlıyorsa çağrı merkezini aramak ücretlidir.

Evimizde meydana gelen gaz kaçağında nereyi aramalıyız?

Doğal Gaz Acil 187 hattı aşağıdaki durumlar meydana geldiğinde aranmalıdır.

Başkent Doğalgaz nereye şikayet edilir?

Başkent Doğalgaz'dan aldığınız doğalgaz hizmeti ile ilgili yaşadığınız tüm sorunları kurumun çağrı merkezi üzerinden yetkililere iletebilir ya da buradan şikayette bulunabilirsiniz.

Doğal gaz şirketini nereye şikayet edebilirim?

Elindeki sözleşmenin bir fotokopisini şikayet dilekçesine ekleyerek tüketici hakem heyetine başvurmasını öneriyoruz. Ancak dilerse 175 Alo Tüketici Hattını arayarak yol gösterici bilgi alabilir.

Doğalgaz sayacında pil az ne demek?

Pil Az : Sayacın pil voltajı, 1. kritik seviyede. Vana açık ve sayaç çalışır durumda. Pillerin değiştirilmesi gerekli. Aynı zamanda sayacın pil seviyesi, ekran üzerindeki ikon yardımı ile takip edilebilir.

Doğalgaz sayacı bozuldu ne yapmalıyım?

Doğalgaz sayacınız bozulursa veya arızalardan endişe ediyorsanız kontrol için doğalgaz dağıtım şirketini aramalısınız. Aynı şekilde faturanızda sayaç arızasına işaret eden eksik veya fazla bir tüketim olduğunda da dağıtım şirketi ile iletişime geçilir.

Dogalgaz saati neden degistirilir?

Ön ödemeli (elektronik) sayaçlar Ankara'da 90'lı yıllardan itibaren kullanılmaya başlanmış aradan geçen uzun zaman içerisinde, bu sayaçların elektronik kitlerinin sürekli arızalı duruma geçmeye başlaması, pil sorunları yaşanması, kart manyetiklerinin sık sık bozulması ve söz konusu sayaçların ekonomik ve teknik ...

Doğalgaz sayaçları kaç yılda bir değişir?

Kullanılan sayaçların faturalandırmaya esas teşkil ettiğini bildiren Aras “Doğru ölçüm için sayaç kalibrasyonlarının 10 yıl aralıklı olarak yapılması gerekmektedir.