Tivibu wifi ile çalışır mı?

İçindekiler:

  1. Tivibu wifi ile çalışır mı?
  2. Tivibu internet üzerinden nasıl izlenir?
  3. Uydu alıcısı kablolu internete nasıl bağlanır?
  4. Uydu alıcımı internete nasıl bağlarım?
  5. Uydu internet nasıl çalışır?

Tivibu wifi ile çalışır mı?

Peki hızda bir sorun yok ise o zaman yapacağımız tek şey Air arkasındaki kablo girişine kutu içerisinden çıkan veya elinizdeki bir Cat kablosu ile Tivibu cihazına bağlayın ve Tivibu cihazını çalıştırın. Ve sonuç, evet artık kablosuz bir şekilde Keenetic cihazları ile Tivibu keyfini sürmeye başlayın.

Tivibu internet üzerinden nasıl izlenir?

-Web sitemizde (www.tivibu.com.tr) sağ üst köşede yer alan “İZLE” butonuna basarak Web'den İzle ya da İndir İzle seçenekleri ile izlenebilirsiniz. -Web'den İzle özelliği ile Türk Telekom Kullanıcı Adı ve TekŞifre'niz ile giriş yaparak uyumlu internet tarayıcınız üzerinden izleme yapabilirsiniz.

Uydu alıcısı kablolu internete nasıl bağlanır?

  1. Uzaktan kumandadaki HOME (Ana Menü) düğmesine basın.
  2. Ayarlar öğesini seçin.
  3. Ağ seçeneğini belirleyin.
  4. Ağ ayarı öğesini seçin.
  5. Set up network connection (Ağ bağlantısı kurulumu) veya Kablolu Ayarı seçeneğini belirleyin.
  6. Kolay veya Otomatik öğesini seçin ve kurulumu tamamlamak için ekrandaki talimatları izleyin.

Uydu alıcımı internete nasıl bağlarım?

Uydu alıcınızı internete bağlamak için aşağıdaki adımları takip ediniz. Ethernet kablosu üzerinden: İnternet bağlantınızın aktif olduğundan emin olduktan sonra; kablonun bir ucunu uydu alıcınıza, diğer ucunu modeminize bağlayın. Digiturk kurulumu yapılmış olan uydu alıcınızı internete bağladığınızda kullanıma hazırdır.

Uydu internet nasıl çalışır?

Uydu, kurulu bulunan çanak anten ile internet servis sağlayıcı noktasındaki yer istasyonu arasında çift yönlü iletişim sağlar. Bir web sayfasına erişmek istediğinizde, bu istek bilgisayar/tablet/telefonunuzdan uyduya iletilir. Daha sonra uydu, bu isteği internet erişim sağlayıcısında bulunan yer istasyonuna aktarır.