Dövme çeşitleri nelerdir?

İçindekiler:

  1. Dövme çeşitleri nelerdir?
  2. Blackwork dövme nedir?
  3. Dövme acısı ne kadar sürer?
  4. 18 yaşından küçükler piercing yaptırabilir mi?
  5. Tribal dövme ne demek?
  6. Dotwork dövme nedir?

Dövme çeşitleri nelerdir?

Minimalden Tribale Tüm Zamanların En Sevilen 22 Dövme Stili
  1. Gradyan. Bir renkten diğerine yumuşak bir akış olan gradyan dövmeler, estetik açıdan oldukça güzel gözükür. ...
  2. Geleneksel (Old School) ...
  3. 3. Realistik. ...
  4. Suluboya (Watercolor) ...
  5. Tribal. ...
  6. New School. ...
  7. 7. Neo-Geleneksel (Neo-Traditional) ...
  8. 8. Japon Tarzı
Daha fazla öğe...

Blackwork dövme nedir?

Blackwork, çizgilerle oluşturulan şekiller, Dotwork ise noktalarla birleştirilen ve gölgelendirilen şekiller anlamına geliyor. Bunların bileşimi ile isteğe bağlı olarak mânâlı bir çizim de elde edilebilir ya da sadece şerit olarak anlamı olmayan çizimler ortaya çıkabilir.

Dövme acısı ne kadar sürer?

Kişiden kişiye farklılık gösterebilen iyileşme süreçleri ortalama olarak 5-10 gün arasındadır. Bu süre zarfında deniz ve havuzdan uzak durup, dövmenizi de iyileşmemiş halde kesinlikle güneşe maruz bırakmamalısınız. Dövme bakımının ve iyileşme sürecinin en az dövmenin işçiliği kadar önemli olduğunu unutmayın.

18 yaşından küçükler piercing yaptırabilir mi?

18 yaşından küçüklere piercing yapmıyoruz” 'Küçük çocuklara piercing yapılamaz' diyen Özkan, “Çocuğun o dönem kıkırdak yapısı geliştiği için çok küçük yaşlarda yapılmamasında fayda var' diyor.

Tribal dövme ne demek?

Tribal Dövme, Eskiden kabile mensuplarının kim olduklarını, özelliklerini, statülerini göstermek amacıyla yaptırmaya başladıkları, dövme türüdür. Kabile ve aşiret yönetiminde bulunan kişilerin başarılarını, kazanımlarını anlatmadan; direkt karşı tarafa yansıtabilmek için tribal dövmeyi kullanırlardı.

Dotwork dövme nedir?

Dotwork Tattoo, yani noktalama işi dövme, tasarımdaki gölgelendirmelerin boyamak yerine noktalar koyarak verildiği dövmelerin genel adıdır. Bu tarz dövmelerde ton geçişlerini rengi gittikçe açılan bir boyama değil, sıklığı farklı alanlarda değişen noktalar bütünü oluşturur.