Beykent Üniversitesi kayıtları ne zaman?

İçindekiler:

  1. Beykent Üniversitesi kayıtları ne zaman?
  2. Beykent Üniversitesi kayıt için ne gerekli?
  3. Beykent Üniversitesi kayıt Yenileme uzatıldı mı?
  4. Beykent Üniversitesi kayıt yenileme ne zaman 2021?
  5. Beykent e kayıt nasıl yapılır?
  6. Beykent Uni online mi?
  7. Beykent Üniversitesi kayıt Yenileme 2021 ne zaman?
  8. Beykent kayıt yenileme ne zamana kadar?
  9. Kayıt yenileme nasıl yapılır beykent?
  10. Beykent Üniversitesi ders kaydı nasıl yapılır?
  11. Beykent kayıt yenileme nereden yapılır?
  12. Beykent kayıt yenileme ne zaman 2021?

Beykent Üniversitesi kayıtları ne zaman?

20 Eğitim - Öğretim Yılı öğrenci kayıt işlemleri, 6 - tarihleri arasında Ayazağa - Maslak, Beylikdüzü ve Hadımköy Yerleşkelerinde gerçekleştirilecektir. E-Kayıt işlemleri 4 - tarihleri arasında https://www.turkiye.gov.tr adresinden gerçekleştirilecektir.

Beykent Üniversitesi kayıt için ne gerekli?

Kayıt İçin Gerekli Belge ve Formlar Sisteme ilk giriş şifreniz T.C. kimlik numaranızın ilk beş karakteri olarak belirlenmiştir. 3) Kesin kayıt için diploma aslı gerekmektedir. Diplomanız hazırlanmamış ise resmi onaylı ve yeni tarihli mezuniyet belgesi ile kayıt yaptırabilirsiniz.

Beykent Üniversitesi kayıt Yenileme uzatıldı mı?

Kayıt yenilemeler 31 Ağustos 2020 tarihine kadar gerçekleştirilecek. Beykentli öğrencilerin, okudukları süre boyunca eğitim ücret artışı yıllık %5'i geçmeyecek! 6 Temmuz 2020 - 10 Temmuz 2020 tarihleri arasında Yaz Okulu Kayıtları olacağından, bu tarihler arasında online olarak kayıt yenileme işlemi yapılamayacaktır.

Beykent Üniversitesi kayıt yenileme ne zaman 2021?

Kayıt Yenileme İşlemleri 29 Temmuz - 16 Ağustos 2021 Tarihleri Arasında Devam Edecektir.

Beykent e kayıt nasıl yapılır?

1) ELEKTRONİK KAYIT (E-KAYIT) Beykent Üniversitesine 20 Eğitim - Öğretim yılında kayıt hakkı kazanan adaylar 4 Eylül - tarihlerinde E-Devlet şifreleri* ile https://www.turkiye.gov.tr adresine giriş yaparak Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı bölümünden kayıt işlemlerini yapabilirler.

Beykent Uni online mi?

2020-2021 Akademik Yılı Güz Döneminde Online dersler Pusula sistemi içerisinde yapılacaktır. * Hazırlık Sınıfı dersleri Zoom ve Moodle ( prep.beykent.edu.tr ) adresi üzerinden yapılmaktadır. ÖNEMLİ! : Online ders saati bilgilerinizi, OBS Öğrenci sisteminizdeki ders programınızdan takip edebilirsiniz.

Beykent Üniversitesi kayıt Yenileme 2021 ne zaman?

Kayıt Yenileme İşlemleri 29 Temmuz - 16 Ağustos 2021 Tarihleri Arasında Devam Edecektir.

Beykent kayıt yenileme ne zamana kadar?

Kayıt Yenilemeler 10-31 Temmuz 2021 Tarihleri Arasında Gerçekleştirilecek. Kayıt Yenileme işlemleri, Ayazağa-Maslak Yerleşkesi ve Beylikdüzü Yerleşkesinde gerçekleştirilecektir.

Kayıt yenileme nasıl yapılır beykent?

Bonus, Card Finans, Maximum, Paraf, World özellikli kredi kartları ile pos.beykent.edu.tr adresi üzerinden öğrenci numarasıyla mali kayıt işlemi tek çekim olarak gerçekleştirilebilmektedir. İnternet ödemesine kapalı olan kredi kartları ödemeleri Ayazağa-Maslak ve Beylikdüzü Yerleşkelerinde yapılmaktadır.

Beykent Üniversitesi ders kaydı nasıl yapılır?

  1. T.C. ...
  2. Ders Seçim Kılavuzu.
  3. İlk olarak https://obs.beykent.edu.tr/ adresinden «Öğrenci Numaranız ve Şifreniz» veya «E-Devlet ile Giriş» aracılığı ile sisteminize giriş ...
  4. Sisteminize giriş yaptıktan sonra ilk adım olarak sol taraftaki menüde yer alan «Ders ve Dönem İşlemleri» sekmesini tıklanmalı ardından alt.
Daha fazla öğe...

Beykent kayıt yenileme nereden yapılır?

Türkiye genelindeki tüm; Türk Ekonomi Bankası (TEB), Yapı Kredi Bankası ve Denizbank şubelerinde öğrenci numarasıyla mali kayıt işlemi gerçekleştirilebilmektedir.

Beykent kayıt yenileme ne zaman 2021?

Kayıt Yenileme İşlemleri 29 Temmuz - 16 Ağustos 2021 Tarihleri Arasında Devam Edecektir.