Arkas Holding kaç gemisi var?

İçindekiler:

  1. Arkas Holding kaç gemisi var?
  2. Arkas Holding ne iş yapar?
  3. Arkas Lojistik dünyada kaçıncı sırada?
  4. Arkas Lojistik hangi ülkenin?
  5. Arkas Holding sahibi nereli?
  6. Arkas Holding Ceosu kim?
  7. Arkas Holding sahibi kim?
  8. Arkas dünyada kaçıncı?
  9. Arkas hangi ülkelerde var?
  10. Arkas Holding sahibi kimdir?
  11. Arkas Otomotiv sahibi kim?
  12. Onur Göçmez kim?
  13. Önder Türkkanı kimdir?
  14. Lucien Arkas aslen nereli?
  15. Onur Göçmez nereli?
  16. Arkas Otomotiv Genel müdür?
  17. Arkas Volvo kimin?
  18. Diana Arkas kiminle evli?
  19. Onur Göçmez kimdir?

Arkas Holding kaç gemisi var?

Dünya çapındaki armatörlerin acenteliğini yaparken diğer taraftan 1996 yılında kendi gemi filosunu oluşturmaya başlayan Arkas'ın Deniz Ticaret Filosu, bugün 47 gemisi ile Türkiye'nin en büyük konteyner gemi filosudur. Filosunda ayrıca 6 adet yakıt ikmal tankeri bulunmaktadır.

Arkas Holding ne iş yapar?

Çeyrek asırdan fazladır lojistik sektöründe var olan Arkas Lojistik bugün deniz, hava, kara, demiryolu kombine taşımaları yapan, açık yük ve proje taşımaları, forwarding ve depo hizmetleri sunmaktadır.

Arkas Lojistik dünyada kaçıncı sırada?

Arkas, dünyaca ünlü araştırma şirketi Clarkson Research Services Limited tarafından yapılan “konteyner gemi filosu sahibi armatörler” dünya sıralamasında 24. sırada yer aldı.

Arkas Lojistik hangi ülkenin?

Arkas Holding A.Ş., Türkiye'de kurulu uluslararası piyasada faaliyet gösteren holding kuruluşu. Türkiye'de lojistik, liman, akaryakıt, turizm, otomotiv, havayolu, sigorta, gıda , bilgi teknolojisi, gözetim ve denetim hizmetleri ve iş makineleri ve operasyon alanlarında faaliyet gösterir.

Arkas Holding sahibi nereli?

Lucien Arcas (d. 1945, İzmir), Türk iş adamı.

Arkas Holding Ceosu kim?

Önder Türkkanı - CEO - Arkas Holding | LinkedIn.

Arkas Holding sahibi kim?

Lucien Arkas, Türkiye'nin lider firmalarından biri olan Arkas Holding'in patronudur. Fransız asıllı bir Türk vatandaşı olan Lucien Arkas, 1945 yılında İzmir'de doğdu. İzmir Saint Joseph Fransız Lisesi'nden mezun oldu. 1750 yıllarında Marsilya'da yaşayan ailenin bir üyesi Türkiye'ye gelir.

Arkas dünyada kaçıncı?

Dünyanın saygın denizcilik araştırma şirketlerinden Clarkson'un “Gemi Sahibi Armatörler” dünya sıralamasında 20. Sırada yer alıyor.

Arkas hangi ülkelerde var?

Arkas Holding'in bugün yurtiçinde 13, yurtdışında 19 ülkede, 37 ofisi (Yunanistan, İtalya, Monako, İspanya, Fransa, Portekiz, Cezayir, Fas, Mısır, Suriye, Lübnan, Libya, Irak, Bulgaristan, Romanya, Ukrayna, Rusya, Gürcistan, Azerbaycan) bulunuyor.

Arkas Holding sahibi kimdir?

Lucien Arkas, Türkiye'nin lider firmalarından biri olan Arkas Holding'in patronudur. Fransız asıllı bir Türk vatandaşı olan Lucien Arkas, 1945 yılında İzmir'de doğdu.

Arkas Otomotiv sahibi kim?

Arkas Otomotiv Servis ve Ticaret A.Ş. bir Arkas Holding kuruluşudur.

Onur Göçmez kim?

2000 yılında Arkas Denizcilik İstanbul Şube Müdürlüğü görevini yürütürken aynı zamanda Arkas'ın Kurumsallaşma Projesi'nde yer aldı. ... 1977'de İstanbul' da doğan Onur Göçmez, 2000 Yılında İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünden mezun olmuştur.

Önder Türkkanı kimdir?

1958 İzmir doğumlu olan Önder Türkkanı Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi mezunu. 21 yıl finans sektöründe çalışan, TEB Genel Müdür Yardımcılığı, TEB Grubu Leasing, Faktoring ve Sigorta şirketlerinde Yönetim Kurulu üyeliği yapan Türkkanı, 2001 yılından bu yana ARKAS Grubu'nda çalışıyor.

Lucien Arkas aslen nereli?

Lucien Arkas
DoğumLucien Arcas İzmir, Türkiye
MilliyetTürkiye
Meslekİş adamı
Çocuk(lar)Bernard Arcas Diane Arcas Aktaş ve Claire Christine Arcas
1 satır daha

Onur Göçmez nereli?

1977'de İstanbul' da doğan Onur Göçmez, 2000 Yılında İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünden mezun olmuştur.

Arkas Otomotiv Genel müdür?

Arkas Otomotiv Genel Müdürü Nafiz Gönen, 10 milyon dolar yatırım yaptıkları ve yüzden fazla kişiye istihdam sağladıkları projeyle ilgili görüşlerini aktarırken “Müşterilerimiz aynı çatı altında Dacia, Peugeot, Renault ve Volvo markaları ve Arkas Oto 2. El'in tüm otomobil modellerini bir arada görme ve deneme fırsatına ...

Arkas Volvo kimin?

Arkas Otomotiv Servis ve Ticaret A.Ş. bir Arkas Holding kuruluşudur.

Diana Arkas kiminle evli?

İngilizce ve Fransızca bilen Diane Arcas Göçmez evli ve 2 çocuk annesidir.

Onur Göçmez kimdir?

2000 yılında Arkas Denizcilik İstanbul Şube Müdürlüğü görevini yürütürken aynı zamanda Arkas'ın Kurumsallaşma Projesi'nde yer aldı. ... 1977'de İstanbul' da doğan Onur Göçmez, 2000 Yılında İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünden mezun olmuştur.