Çocuktan al haberi Ebrar kim?

İçindekiler:

  1. Çocuktan al haberi Ebrar kim?
  2. Ebrar'ın babası kimdir?
  3. Hercai deki Gül kim?
  4. Hercai deki gül kimin kızı?

Çocuktan al haberi Ebrar kim?

Ebrar Alya Demirbilek, yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Yalan Dünya dizisinde 13 bölüm yer aldı. ... Show TV'de yayımlanan Çocuktan Al Haberi adlı programda yer aldı.Şimdiye kadar 5 civarında film ve dizide rol alan Ebrar Alya Demirbilek, Meleklerin Aşkı dizisinde Şirin Çekilmez karakterini canlandırdı.

Ebrar'ın babası kimdir?

Hayat Dediğin, Yalan Dünya, Sen Benimsin, Meleklerin Aşkı gibi dizilerde yer almıştır. Vecihi Hür Kuş adlı sinema filminde yer alan Ebrar Alya Demirbilek bir çok reklam filminde de boy gösterdi. Ebrar Alya'nın annesi Leyla Hanım, babası ise Erdal Bey'dir. Babası butik işletmekte, annesi ise ev hanımıdır.

Hercai deki Gül kim?

Hercai dizisinde Gül Şadoğlu karakterini "Ebrar Demirbilek " canlandırıyor. ... Show TV'de yayınlanan Çocuktan Al Haber i adlı programda yer aldı.Şimdiye kadar 5 civarında film ve dizide rol alan Ebrar Alya Demirbilek, Meleklerin Aşkı dizisinde Şirin Çekilmez karakterini canlandırdı.

Hercai deki gül kimin kızı?

doğumludur. Annesi ev hanımı babası ise bir butik işletiyordur. Ebrar'ın birde ablası vardır Sude Demirbilek. Show tv ekranlarında yayınlanan Çocuktan Al Haberi adlı programında adını duyuran Ebrar Demirbilek Günümüzde Hercai dizisinde Hazar Şadoğlu'nun kızı Gül karakterini canlandırıyor.