Note 5 şarjı neden çabuk bitiyor?

İçindekiler:

  1. Note 5 şarjı neden çabuk bitiyor?
  2. Note 5 Pil ömrü ne kadar?
  3. Not 5 Arka kamera kaç megapiksel?
  4. Note 5 şarj süresi ne kadar?

Note 5 şarjı neden çabuk bitiyor?

Batarya şişmesi: Şarjın hızlı bir şekilde bitiyor olmasının bir diğer sebebi ise bataryada yaşanan şişme olarak verilebilir. Orjinal olmayan şarj aletlerinin kullanılması, telefonun şarjda bırakılması ya da şarjda iken – aşırı ısınmasına rağmen kullanılmaya devam edilmesi bataryanın şişmesine sebep olur.

Note 5 Pil ömrü ne kadar?

Phonearena sitesi tarafından gerçekleştirilen testler sonucunda Galaxy Note 5'in 3000mAh'lik pili normal kullanımda tam 9 saat 11 dakika gitmiş. Bunun yanında bu testin zirvesinde ise 10 saat 42 dakika ile Droid Turbo modeli yer alıyor.

Not 5 Arka kamera kaç megapiksel?

Samsung Galaxy S6'da olduğu gibi 64 bit mimariye sahip 8 çekirdekli Exynos 7420 işlemciden güç alan cihaz, Samsung'un 4GB RAM ile performans konusunda soru işareti bırakmıyor. 16 megapiksel çözünürlüğündeki kamerasıyla S6 ile benzer bir kamera performansı sunan Galaxy Note 5'in 5 megapiksel çözünürlüğündeki ön kamerası ...

Note 5 şarj süresi ne kadar?

Phonearena sitesi tarafından gerçekleştirilen testler sonucunda Galaxy Note 5'in 3000mAh'lik pili normal kullanımda tam 9 saat 11 dakika gitmiş.