ITÜ yüksek lisans paralı mı?

İçindekiler:

  1. ITÜ yüksek lisans paralı mı?
  2. Yüksek lisansa nasıl başvurulur ITÜ?
  3. Marmara Üniversitesi yüksek lisans dil istiyor mu?
  4. Bilgi Teknolojileri yüksek lisans nedir?
  5. Marmara Üniversitesi yüksek lisans başvuruları ne zaman?

ITÜ yüksek lisans paralı mı?

İTÜ Bilgi Teknolojileri Tezsiz Yüksek Lisans Programı ücretli bir programdır. Ücret 3 dönemi de kapsamaktadır. 2021-2022 öğretim yılı için belirlenen ücret ise ders başına 2.700TL'dir (toplam 10 ders için 27.000TL).

Yüksek lisansa nasıl başvurulur ITÜ?

Başvurular İTÜ Öğrenci İşleri Daire Başkanlığına bağlı başvuru programına elektronik ortamda belge yüklemek yoluyla gerçekleştirilir. Elden veya posta ile evrak teslim etmek yoluyla başvuru yapılamamaktadır.

Marmara Üniversitesi yüksek lisans dil istiyor mu?

* Tezli Yüksek Lisans programlarına başvuracak adayların YDS'den 40 veya üzeri puan almış olma (Ya da eş değerliği bulunan bir sınavdan eş değer bir puan almış olmak) şartı bulunmaktadır. (Yabancı uyruklu öğrenciler için yabancı dil şartı bulunmamaktadır.)

Bilgi Teknolojileri yüksek lisans nedir?

Bilgi Teknolojileri Yüksek Lisans Programı, bilgi teknolojileri (BT) disiplininde temel araştırma, uygulamalı araştırma ve geliştirme çalışmalarının nasıl tasarlanacağını ve uygulamaya konulacağını öğretir ve bu konularda katılımcıların becerilerini geliştirir.

Marmara Üniversitesi yüksek lisans başvuruları ne zaman?

Tezli Yüksek Lisans / Doktora Programlara Başvuruları 02.08.2021 tarihi saat 10:00 itibariyle başlayacak olup 15.08.2021 tarihi saat 17:00 'de sona erecektir.