iPhone mesaj mavi renk ne demek?

İçindekiler:

  1. iPhone mesaj mavi renk ne demek?
  2. iPhone mesaj uyarıları gizle nedir?
  3. Apple istenmeyen Mesajlar nerede?
  4. SMS mesajın okunduğunu nasıl anlarım?
  5. Pew Pew ne işe yarar?
  6. Istenmeyen mesajlar nasıl geri alınır?
  7. iCloud daki mesajları nasıl görebilirim?

iPhone mesaj mavi renk ne demek?

iMessage'lar, Wi-Fi veya hücresel veri ağları üzerinden başka bir iPhone, iPad, iPod touch veya Mac'e gönderdiğiniz kısa mesajlar, fotoğraflar ya da videolardır. Bu mesajlar her zaman şifrelenir ve mavi metin balonları içinde görünür. iMessage'ı açmak veya kapatmak için Ayarlar > Mesajlar'a gidin.

iPhone mesaj uyarıları gizle nedir?

Uyarıları Gizle özelliği açıkken konuşmanın yanında Uyarılar düğmesi görünür. Bu işlem, aygıtınızdaki tüm bildirimleri değil yalnızca söz konusu yazışmayla ilgili bildirimleri durdurur. Diğer tüm mesajları almaya ve bunların bildirimlerini Kilitli ekranınızda görmeye devam edersiniz.

Apple istenmeyen Mesajlar nerede?

Engellenmiş kişilerin ve telefon numaralarının listesini görüntülemek ve yönetmek için Ayarlar > Mesajlar > Engellenen Kişiler bölümüne gidin. iPhone, iPad veya iPod touch'ınızda telefon numaralarını, kişileri ve e-postaları engelleme adlı Apple Destek makalesine bakın.

SMS mesajın okunduğunu nasıl anlarım?

İnternete bağlıyken bir metin mesajı gönder. Arkadaşın (okundu bilgileri açıksa) mesajını okuduğunda, "Okundu" kelimesini ve onun altında bir zaman damgası göreceksin. Arkadaşın "onun" mesajını okuduğunda benzer bir şey görecektir. Eğer internete bağlı değilsen mesaj bunun yerine SMS şeklinde gönderilecektir.

Pew Pew ne işe yarar?

Ancak sanırız salgın döneminde evde oturmaktan sıkılanlar, işlevi yeniden keşfettiler. "pew pew" yazarak lazer ışığı gösterisini başlatabileceğiniz gibi, "happy birthday" yazarak ekranın altında balonlar uçurarak arkadaşınızın doğum gününü kutlayabilirsiniz. YouTube, Android'de Yorum Bölümünü Yukarı Taşıyabilir.

Istenmeyen mesajlar nasıl geri alınır?

Dosya>>Aygıtlar ve Yedekten Geri Al seçeneğini takip ederek bu bölümden silinen mesajlarınızı geri getirebilirsiniz.

iCloud daki mesajları nasıl görebilirim?

iCloud, yeni bir aygıt ayarladığınızda bile mesaj geçmişinizin tamamını tüm aygıtlarınızda güncel ve erişilebilir durumda tutar....Mac'inizde
  1. Mesajlar'ı açın.
  2. Menü çubuğunda Mesajlar > Tercihler'i seçin.
  3. iMessage'ı tıklayın.
  4. iCloud'daki Mesajlar'ı Etkinleştir seçeneğinin yanındaki onay kutusunun seçimini kaldırın.