Zespira fazla içilirse ne olur?

İçindekiler:

  1. Zespira fazla içilirse ne olur?
  2. Zespira ne işe yarıyor?
  3. Zespira günde kaç kere kullanılır?
  4. Zespira 4 mg ilaç ne işe yarar?

Zespira fazla içilirse ne olur?

Kullanmanız gerekenden daha fazla ZESPİRA kullandıysanız aşımıyla birlikte en sık bildirilen semptomlar abdominal ağrı, uyku hali, susama, baş ağrısı, kusma ve aşırı hareketliliktir.

Zespira ne işe yarıyor?

ZESPİRA çiğneme tableti, 6-14 yaş arası pediyatrik hastalarda mevsimsel alerjik rinit ve pereniyal alerjik rinit (yıl boyu devam eden) semptomlarının giderilmesi için kullanılır. ZESPİRA 28 ve 84 tabletlik ambalajlarda kullanıma sunulmuştur. Her bir tablet 5 mg montelukast içerir. Astım nedir?

Zespira günde kaç kere kullanılır?

Mevsimsel ve pereniyal alerjik rinitli erişkinlerde (15 yaş ve üzeri): ZESPİRA'yı günde bir kez ve genelde aynı saatte alınız. ZESPİRA'yı doktorunuz reçetelediği sürece günde bir kez alınız. Öğün zamanlarından bağımsız olarak verebilirsiniz.

Zespira 4 mg ilaç ne işe yarar?

ZESPİRA 4 mg, 2 yaş ve üzeri hastalarda, egzersizin yol açtığı bronş daralmasına bağlı astımdan korunmak için kullanılır. ZESPİRA' yı bir astım atağında kısa süreli iyileşme sağlamak için kullanmayın. Astım atağı yaşadığınızda doktorunuzun astım ataklarının tedavisi için size söylediklerini yapmanız gerekir.