Devlet Personel Başkanlığına ne oldu?

İçindekiler:

  1. Devlet Personel Başkanlığına ne oldu?
  2. DPB nereye bağlandı?
  3. 217 sayılı KHK yürürlükte mi?
  4. Personel Daire Başkanı kim?
  5. Devlet Personel Başkanlığı mülga mı?
  6. Memur alım ilanları hangi sitede?
  7. DPB ilan sayfası nerede?

Devlet Personel Başkanlığına ne oldu?

9 Temmuz 2018 tarihinde yayımlanan 703 sayılı KHK ile 2019 yılı itibarıyla kapatılarak, tüm görevleri diğer kurumlara devredilmiştir.

DPB nereye bağlandı?

Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine geçilmesinden sonra ise, Devlet Personel Başkanlığı'nın görevleri Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı bünyesine alınmıştı.

217 sayılı KHK yürürlükte mi?

MADDE 123- 8/6/1984 tarihli ve 217 sayılı Devlet Personel Başkanlığı Kuruluş ve Görevleri Hakkında Kanun Hükmünde Kararname yürürlükten kaldırılmıştır.

Personel Daire Başkanı kim?

Emniyet Genel Müdürlüğü Personel Daire Başkanı Orhan Çevik, sendikamızın talepleri arasında yer alan Görevde Yükselme ve Unvan değişikliği sınavının pandemi sürecinden kaynaklanan yoğunluk nedeniyle Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılmayacağını ifade etti.

Devlet Personel Başkanlığı mülga mı?

Bilindiği üzere, 09 Temmuz 2018 tarihli Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe giren 703 sayılı Kanun Hükmünde Kararname ile Devlet Personel Başkanlığı kapatılmış, kanunda yapılan düzenleme ile mevcut görevlerin devamı için 2019 yılının Temmuz ayına kadar mülga Başkanlık görevine devam etmişti.

Memur alım ilanları hangi sitede?

Personel Alımı, Akademik Kadro ve Eğitim İlanları / Kamu Personel Alım ve Sınavları - ilan.gov.tr - Türkiye'nin İlan Portalı

DPB ilan sayfası nerede?

Kamu Personeli Alım İlanları Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı internet sayfası üzerinden erişilen http://kamuilan.ailevecalisma.gov.tradresinde merkezi olarak yayımlanmaya devam edecektir. “www.dpb.gov.tr” adresindeki içerikler süreç içerisinde www.ailevecalisma.gov.tr Kamu ilanları adresine taşınacaktır.