Moda Life kime ait?

İçindekiler:

  1. Moda Life kime ait?
  2. Modalife düğün paketleri kaç para?
  3. Dugun paketinde neler var?
  4. Amasya'da Modalife var mı?
  5. Niğde'de Modalife var mı?

Moda Life kime ait?

Serbest kalan Kırıkkale Ticaret Odası Meclis Başkanı Bekir Şahin ve Moda Life mobilya mağazaları zinciri sahibi Hasan Basri Tonga, Kırıkkale'nin İşler Pastaneleri sahibi Mehmet İşler, Sarıoğulları Marketler sahibi Fatih Sarı hakkında itiraz üzerine yakalama kararı çıkmıştı.

Modalife düğün paketleri kaç para?

Modalife Mobilya Akça Düğün Paketi Fiyatı; 6.990 TL.

Dugun paketinde neler var?

Düğün paketleri ile mutfakta gerekli olan küçük elektronik eşyalar, buzdolabı, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, kurutma makinesi, fırın, set üstü ocak gibi beyaz eşyaların yanı sıra, yatak odası takımı, koltuk takımı, bebek takımı, halı ve perde gibi bir evin ne tür eşyaya ihtiyacı varsa bu paketin içinde mevcuttur.

Amasya'da Modalife var mı?

Merhaba, Amasya ilinde mağazamız yoktur fakat teslimatlarımız mevcuttur. Ürünlerimizi incelemek ve detaylı bilgi almak için www.modalife.com adresini ziyaret edebilrsiniz. İlginize teşekkür eder, güzel bir gün dileriz. Merhaba, Balıkesir ilinde mağazamız yoktur fakat teslimatlarımız mevcuttur.

Niğde'de Modalife var mı?

Merhaba Belinay Hanım, Niğde'de mağazamız yoktur fakat teslimatlarımız mevcuttur. Mağazalarımızın iletişim bilgilerine http://www.modalife.com/sayfa/magazalarimiz adresinden ulaşabilirsiniz.