Çay ağacı yağı sivilceye nasıl sürülür?

İçindekiler:

  1. Çay ağacı yağı sivilceye nasıl sürülür?
  2. Çay ağacı yağı leke giderir mi?
  3. Çay ağacı yağı toniği nasıl yapılır?
  4. Çay ağacı yağı ve gül suyu nasıl kullanılır?
  5. Çay ağacı yağı yüz kremi ne işe yarar?
  6. Çay ağacı yağı ele sürülür mü?

Çay ağacı yağı sivilceye nasıl sürülür?

İki tatlı kaşığı bal içine 5 damla çay ağacı yağı ekleyin ve elde ettiğiniz karışımı, sivilceli bölgeye bir pamuk yardımı ile uygulayın. Birkaç dakika bekledikten sonra uygulanan bölgeyi su ile temizleyin. Günde 1 defa uyguladığınızda düzenli kullanımda sivilcelerin gittiğini ve lekelerin kalmadığını göreceksiniz.

Çay ağacı yağı leke giderir mi?

Cildinizdeki lekeleri ve fazla yağlanmayı, kaynağını doğadan alan, cildi kurutmadan bir hafta içinde gözle görülür sonuçlar veren çay ağacı yağı ile onarın. Gözeneklerin sıkılaşmasına, lekelerin ve siyah noktaların görünümünün azalmasına yardımcı olur. Çay ağacı yağını aynı zamanda akne izlerinde de kullanabilirsiniz.

Çay ağacı yağı toniği nasıl yapılır?

Yağlı bir cilde sahipseniz, evinizde, gerekli malzemeler eşliğinde çay ağacı yağı tonik yapımı sürecini deneyebilirsiniz. Bir bardak içme suyuna bir miktar Aloe Vera jeli katabilirsiniz. Sonrasında ise sekiz on damla kadar çay ağacı yağını ekleyip tekrar homojen hale gelinceye kadar karıştırmak iyi bir fikirdir.

Çay ağacı yağı ve gül suyu nasıl kullanılır?

Arifoğlu Gül Suyu ve Çay Ağacı Yağı 2li Set (Cilt Toniği) Set İçeriğiArifoğlu Gül Suyu Cam Şişe Sprey 100 ml Arifoğlu Çay Ağacı Yağı 10 mlKullanımı:100 ml Gül Suyuna, 10 ml Çay Ağacı Yağının tamamı boşaltılmalıdır.Sıvı halde olan ürünü, geceleri yatmadan önce yüzünüze pamuk yardımı ile uygulayabilirsiniz.*Kullanmadan ...

Çay ağacı yağı yüz kremi ne işe yarar?

Çay ağacı yağı kremi, muhteşem bir antiseptik özelliğe sahip aynı zamanda cildimizi virüs, bakteri ve mantarlardan kısa sürede arındırıyor. Bunların yanı sıra cildimizi besleyerek, ihtiyacı olan nemi almasına yardımcı oluyor.

Çay ağacı yağı ele sürülür mü?

- Çay ağacı yağı antibakteriyel özelliklere sahip olduğu için ciltte şişme ve tahrişlerin tedavisinde kullanılır. - Bu yağ cilt gözeneklerinde biriken yağı ve kiri derinlemesine temizleyerek cildi de arındırır. - Ayrıca çay ağacı yağı kuru ve kaşıntılı ciltleri de hızlı bir şekilde tedavi eder.