Numara değiştirmek ne kadar?

İçindekiler:

  1. Numara değiştirmek ne kadar?
  2. Türk Telekom numara değişikliği nasıl yapılır?
  3. Numara değişikliği kaç günde olur?
  4. Türk Telekom kaç kez numara değişikliği?

Numara değiştirmek ne kadar?

Artık hattınıza ait numaranızı yeni hat almadan değişiklik talebiyle değiştirebilir, üstelik bu işlem sonucunda kazançlı çıkabilirsiniz. Numara değişiklik işlemi ücreti 31,27 TL'dir. Numara değişikliği yaparak mevcut tüm haklarınızı yeni numaranıza aktarabilirsiniz.

Türk Telekom numara değişikliği nasıl yapılır?

3. 4 Türk Telekom Mobil Müşteri Hizmetleri'ni arayabilirsiniz. Faturalı hatlar için numara değişikliği işlem ücreti 24,99TL'dir ve yeni numaranız için iletilen faturanıza yansır. Faturasız hatlar için numara değişiklği işlem ücreti 24,99 TL'dir ve bakiyenizden düşecektir.

Numara değişikliği kaç günde olur?

Numara taşıma işlemi kaç gün sürer? Numara taşıma işlemi yasal olarak en fazla 4 gün içerisinde tamamlanabilmektedir. Bu süre içerisinde iletişiminiz kesintisiz olarak devam eder.

Türk Telekom kaç kez numara değişikliği?

Hat alındıktan sonra ilk fatura kesilmeden numara değişikliği yapılırsa numara değişikliği ücreti eski numaraya çıkan faturaya yansıtılır. Numara değişikliği işlemi Türk Telekom Müşteri Hizmetleri, Türk Telekom Bayileri, Online İşlem Merkezi aracılığıyla bir fatura döneminde 1 kez yapılabilir.