Tayfun Talipoğlu neden öldü?

İçindekiler:

  1. Tayfun Talipoğlu neden öldü?
  2. Tayfun Talipoğlu nun eşi kimdir?
  3. Bam Teli Kim sunuyordu?
  4. Bam teli koptu ne demek?
  5. Bamteli ne demek TDK?
  6. Bam Teli ne anlama gelir?
  7. Bam Teli mecazi ne demek?

Tayfun Talipoğlu neden öldü?

Ortaokulu Eskişehir'de, liseyi Ankara Atatürk Lisesinde tamamladı. Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi, Kamu Yönetimi Bölümünden 1983 yılında mezun oldu....
Tayfun Talipoğlu
Ölüm (54 yaşında) Konak, İzmir, Türkiye
Ölüm sebebiKalp krizi
MilliyetTürk
MeslekGazeteci
3 satır daha

Tayfun Talipoğlu nun eşi kimdir?

Filiz Talipoğlue. ?–2017 Tayfun Talipoğlu/Eşi

Bam Teli Kim sunuyordu?

2007'den beri UNICEF Türkiye İyi Niyet Elçisi olan ve yıllarca sunduğu “Bam Teli” programı ile tanıdığımız ünlü gazeteci Tayfun Talipoğlu İzmir'deki evinde fenalaşıp Katip Çelebi Üniversitesi Hastanesi'ne kaldırdı. Talipoğlu, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak 55 yaşında hayatını kaybetti.

Bam teli koptu ne demek?

Bam teline basmak deyiminin anlamı nedir? ... Günlük hayatta sıklıkla kullanılan bam teline basmak deyimi, kişinin önem verdiği şeyleri umursamamak anlamında da kullanılıyor.

Bamteli ne demek TDK?

TDK sözcük anlamı olarak bam teli, kullanılan bazı saz çeşitlerinde en kalın tel anlamına gelmektedir. Sakal ya da dudağın alt kısmında bulunan yer de bam teli olarak adlandırılmaktadır.

Bam Teli ne anlama gelir?

deyiminin anlamı, açıklaması ve örnek cümleleri: Bir kimseyi, hassas olduğu bir konuda kızdıracak söz söylemek, öfkelendirecek bir şey yapmak. "Bir insanı delirtmek istiyorsan, onun bam teline dokunacaksın."

Bam Teli mecazi ne demek?

Bam teli ne demek ve ne anlamlarda kullanılır sorusunu cevabını sizler için derledik. Bam teli TDK anlamı ve deyim anlamı olarak farklı şekillerde kullanılmaktadır. Mecazi anlama gelen bu kelime için cız etmesi ya da en derin noktaya basmak anlamlarında kullanılmaktadır.