Turkcell TV abonesi nasıl olunur?

İçindekiler:

  1. Turkcell TV abonesi nasıl olunur?
  2. Turkcell Kurumsal temel TV nedir?
  3. TV+ kaç kişi kullanabilir?
  4. TV de geçerli internet nasıl kullanılır?

Turkcell TV abonesi nasıl olunur?

TV+ müşterileri, sistemlerde kayıtı cep telefon numaraları ve şifreleri ile giriş yapabilirler. Turkcell müşterisiyseniz SIFRE yazıp 2200'a kısa mesaj gönderip şifrenizi ücretsiz alabilirsiniz. Turkcell müşterisi değilseniz, SIFRE yazıp "0(532) 755 2222"a kısa mesaj göndererek şifrenizi alabilirsiniz.

Turkcell Kurumsal temel TV nedir?

TV+, ister mobil cihazlarınızda dışarıdayken isterseniz de evde, okulda, tatilde veya işte sabit durumdayken TV ve film izleyebileceğiniz internet tabanlı dijital TV platformudur. TV+ ile, en beğenilen TV kanallarını, filmleri ve dizileri izleyebilirsiniz.

TV+ kaç kişi kullanabilir?

TV+ çok ekranlı bir servistir, ancak tek üyelik ile aynı anda bir cihaz üzerinden erişebilirsiniz. Aynı anda birden fazla cihazda yayın izlemek için ek profil oluşturmanız gerekmektedir.

TV de geçerli internet nasıl kullanılır?

+Net Paketi ile bilgisayarınızdan www.turkcelltvplus.com.tr adresine girerek veya cep telefonu ve tabletinizden mobil uygulamayı indirerek izleyebilirsiniz. +Net Paketi wi-fi üzerinden kullanılan bir pakettir. Mobil internet (3G, 2G) üzerinden bağlanılarak TV kanalları izlenememektedir.