Akıllı lipo nedir?

İçindekiler:

  1. Akıllı lipo nedir?
  2. Smartlipo lazer lipoliz nedir?
  3. Lazer lipoliz Nerelere Uygulanır?
  4. Smart lipo nedir nasıl yapılır?
  5. Lazer lipoliz etkisi ne zaman belli olur?
  6. Lazer lipoliz etkili mi?
  7. Lazer lipoliz nasıl olur?
  8. Lipoliz zararlı mı?
  9. Lipoliz kaç günde etki eder?

Akıllı lipo nedir?

Akıllı lipoliz, aynı sistemde 3 dalga boyu barındıran yeni jenerasyon lazer teknolojisi ile yapılan bir uygulamadır. Akıllı lazer lipoliz FDA onaylı dünyanın ilk 3 dalga boylu cihazıdır. Bilimsel olarak yağ hücrelerini en iyi parçaladığı bilinen 1440nm dalga boyunu kullanan ilk ve tek cihazdır.

Smartlipo lazer lipoliz nedir?

Smart lipo triplex, lazer lipoliz için geliştirilmiş etkin ve güvenli bir cihazdır. Üç dalga boyuna sahip olan lazer teknolojisi sayesinde etkin yağ alma işlemini sunar. 3 dalga boyunu içeren lazer sayesinde yağ alma, vücut şekillendirme ve cilt sıkılaştırma etkisini bir arada sunar.

Lazer lipoliz Nerelere Uygulanır?

Lazer lipoliz yağın olduğu her yere uygulanabilir. Vücudumuzda yağ bölgesi olmayan hiç bir olmadığı için yüzden başlayarak bütün ayak bölgesine kadar uygulanabilen bir cihazdır. Lazer lipoliz uygulamaları koltuk altı terlemelerinde de uygulanabilen bir işlemdir.

Smart lipo nedir nasıl yapılır?

Smartlipo Nd: yag lazer sistemidir. Fazla yağ dokusunu yok etmek üzere tasarlanmış yenilikçi bir sistemdir. Klasik liposuction yöntemlerindeki gibi cilde ve yağ dokusuna mekanik travma oluşturmadan yağ hücresi dış memranı parçalanır ve yağ içeriği açığa çıkar.

Lazer lipoliz etkisi ne zaman belli olur?

1-2 mm çapında çok minik bir kesi açılarak lazer fiber cilt altına yerleştirilir ve bu yolla lazer enerjisinin yağ dokusunda etkili olması sağlanır. Sonuç uygulamadan 1 ay sonra fark edilir. 6 ay incelme devam eder.

Lazer lipoliz etkili mi?

İBRAHİM AŞKAR İLE LAZER LİPOLİZ. Bölgesel yağ fazlalıklarında, gevşek olan cildin gerginleştirilmesinde ve terlemenin yok edilmesi için koltukaltlarında uygulanan lazer lipoliz oldukça etkili bir vücut şekillendirme yöntemidir.

Lazer lipoliz nasıl olur?

Bir laser cihazı ile yağ dokularının eritilip-parçalanıp, dışarı alma işlemine "Laser Liposuction" denilir. Lazerli liposuction'da plastik cerrahlar, bir lazer cihazı kullanarak, yağ dokularını eritip, parçalarlar, bu kısıma kadar Lazer Lipoliz yapılmış olunur. Eğer çok yağ eritilmişse, dışarı almak gerekir.

Lipoliz zararlı mı?

Soğuk lipolizin zararları FDA onaylı tedavi yöntemi olması sebebiyle bulunmamaktadır. Uygulama sırasında gözlemlenen uyuşukluk ve kızarıklık dışında soğuk lipoliz tedavisinin vücuda herhangi bir zararı bulunmamaktadır.

Lipoliz kaç günde etki eder?

İlk seanstan sonra 15 gün içinde sonuçlar kendini belli etmeye başlar. Ağrısız bir uygulama olan soğuk lipolizden hemen sonra günlük rutinlerinize dönmek mümkündür. Uygulama bölgelerinde birkaç gün süren kızarıklık, kaşınma hissi, hafif şişlik ve morarma yaşanabilir.