Teniste Ksl ne demek?

İçindekiler:

  1. Teniste Ksl ne demek?
  2. Nesine yarıda kalan maç ne olur?
  3. Iddaa'da 2 yarı ertelenen maç ne olur?
  4. Nesinede Ksl olunca ne olur?
  5. Nesinede ertelenen maç ne olur?
  6. Iddaa ertelenen maç ne olur?
  7. Iddaa MS 3 ne demek?
  8. Iddaa MS 1 ne demek?
  9. Maç skoru 2 3 ne demek?
  10. Maç skoru 2 1 ne demek?
  11. Ilk yarı maç sonucu 2 1 ne demek?
  12. 2 yarı 1 ne demek?
  13. 1 y gol 05 ne demek?
  14. Çifte şans nasıl oynanır Yeni?
  15. Internetten iddaa oynayan var mı?

Teniste Ksl ne demek?

Maç oynanmazsa ne olur? KSL demek maçın yarıda kaldığı anlamına gelmektedir. Hava durumu, karşılaşmada kavga çıkması, kural dışı önlenemez olaylar yaşanması gibi sorunlar nedeniyle karşılaşmalar yarıda kalabiliyor.

Nesine yarıda kalan maç ne olur?

Herhangi bir durumda, bir maç yarıda kalır ise o maça 1 oran verilir. Verilen 1 oran kupona herhangi bir etki yapmaz. Bu nedenle ne sebepten olursa olsun para iadesi olmaz. ... Eğer 24 saat içerisinde skor paylaşılmazsa yani ertelenir ise o maçın para iadesi kesinlikle söz konusu değildir.

Iddaa'da 2 yarı ertelenen maç ne olur?

Kuponunuzda bulunan maç başlaması gereken saatten sonra 24 içinde oynanmazsa maçın oranı 1 00 olarak kabul ediliyor. Iddaa programında ertelenen maçın akibeti. ... Iddaa ertelenen maç ne olur. Fakat maç 2 yarı oynandığı sırada ertelenir ve 24 saat içerisinde oynanmaz ise o anki maçın durumu sonuç olarak kabul edilmektedir.

Nesinede Ksl olunca ne olur?

KSL demek maçın yarıda kaldığı anlamına gelmektedir. Hava durumu, karşılaşmada kavga çıkması, kural dışı önlenemez olaylar yaşanması gibi sorunlar nedeniyle karşılaşmalar yarıda kalabiliyor.

Nesinede ertelenen maç ne olur?

Öncelikle maçın ertelenmesi oynanan kuponu kesinlikle geçersiz kılmıyor. İddaa'ya göre herhangi bir nedenden ötürü bir maç ertelenmişse, o maçın sonucunun belli olabilmesi için 24 saat içerisinde tekrar oynanması gerekiyor. Eğer maç 24 saat içinde tekrar oynanmazsa karşılaşmanın oranı 1.

Iddaa ertelenen maç ne olur?

Maç iptal edildiği takdirde kupon da iptal olur gibi bir durum söz konusu değil. İddaa'nın kuralları kapsamında maç ertelendiği takdirde ertelenen maçın sonucunun belli olması için maç 24 saat içinde oynanmalıdır. Eğer ki maç belirtilen saat içinde yapılmazsa karşılaşma oranı 1.

Iddaa MS 3 ne demek?

Örneğin 3-1 gibi. Ms 0 ve 3.

Iddaa MS 1 ne demek?

MS denilen şey “maç sonucunun'' kısaltılmış halidir. MS oynamak demek bir maçın sonucunu tahmin etmek demektir. MS 1 denilen şey; ev sahibi olan takımın maçı galip bitirmesi anlamına gelir.

Maç skoru 2 3 ne demek?

İddaa'da toplam gol 2-3 birbiri ile karşılaşan iki takımın toplamda 2 veya 3 gol atacağı anlamına gelmektedir. Yani maç sonucuna kadar toplamda takımlar en fazla 2 veya 3 gol atabilirler.

Maç skoru 2 1 ne demek?

1/0: Ev sahibi takımın ilk yarıyı önde, ikinci yarıyı berabere bitirmesi gerekir. ... 2/0: Deplasman takımının ilk yarıyı önde, ikinci yarıyı berabere bitirmesi gerekir. 2/1: Deplasman takımının ilk yarıyı önde, ikinci yarıyı kaybetmesi gerekir.

Ilk yarı maç sonucu 2 1 ne demek?

2/1: İlk yarıyı deplasman takım kazanır ama maçı ev sahibi takım alır demektir. 1/X: İlk yarıyı ev sahibi takım alır ama maç berabere biter demektir. X/X: İlk yarı da maç da berabere bitecek demektir. 2/X: İlk yarıyı deplasman takım önde bitirecek ama maç berabere sonuçlanacak demektir.

2 yarı 1 ne demek?

Bir futbol karşılaşmasının İlk Yarı Sonucu dikkate alınmaksızın, İkinci Yarı 1-0-2 cinsinden tahmin edildiği oyundur. ... Bu sonuca göre Barcelona ikinci yarıyı önde kapatmış olacağından kuponlarında bu maça İkinci Yarı 1 tahmininde bulunan üyelerimiz maçı doğru tahmin etmiş sayılacaktır.

1 y gol 05 ne demek?

Bunları biraz açacak olursak ilk yarı 0.

Çifte şans nasıl oynanır Yeni?

Kuponda, İlk Yarı Sonucu Alanı'ndaki 1,0 veya 2 tercihlerinden iki tanesi seçildikten sonra Çifte Şans “Ç” kutucuğu işaretlenerek oynanır. Örneğin; İlk yarı sonucu 3-2 olan 355 kodlu maç için seçilen iki tahminden , “Ev Sahibi Kazanır” tahmini doğru olur.

Internetten iddaa oynayan var mı?

Milli Piyango Teşkilat Başkanlığı tarafından denetlenen İddaa, tamamen yasal bir oyundur. Spor müsabakalarına tahmin mantığına dayanan bu oyun şu an Yıldırım Demirören ve ekibinin önderliğinde, yeniliklere imza atmaktadır. Nesine, oley, bilyoner gibi siteler üzerinden İnternet üzerinden iddaa oynamanız mümkündür.