Basur memesi kanarsa ne olur?

İçindekiler:

  1. Basur memesi kanarsa ne olur?
  2. Hemoroid kanaması ne anlama gelir?
  3. Hemoroid kanaması nasıl durdurulur?
  4. Hemoroid kanaması ne iyi gelir?

Basur memesi kanarsa ne olur?

Kanama bu hastalarda önemli bir şikayettir. Tedavi edilmezse can sıkıcı kanamalar sürer gider; çok miktarda kan kaybı olduğunda, kansızlık gelişebilir. Tedavi edilmemiş hemoroidlerde, boğulma (akut tromboze hemoroid) dediğimiz şiddetli ağrılı şişlik gelişebilir. Bu durum hemoroidin ilk şikayeti olarak da görülebilir.

Hemoroid kanaması ne anlama gelir?

Basur, toplumda yetişkinlerin neredeyse dörtte birinde zaman zaman ortaya çıkan yaygın bir rahatsızlıktır. Hemoroidlerde her zaman belirti görülmez. Ancak çoğu zaman. kaşıntı, rahatsızlık hissi ve kanama gibi belirtilerle kendini gösterir. Hemoroid içerisinde kan pıhtısı oluşursa şiddetli bir ağrıya neden olur.

Hemoroid kanaması nasıl durdurulur?

- Basuru önlemek için özellikle yoğurt ve kefir tüketilmelidir. Sindirim için kullanılan iyi bakteriler basur için çok yararlıdır. - Keçiboynuzutüketimi basur hastalığı için çok faydalıdır. Bu, başın hem kanamasını hem de başın tahrişi olarak kanamasını önler.

Hemoroid kanaması ne iyi gelir?

Suyun dışında bitki çayları, meyve ve lifli sebze suları da sindirimi kolaylaştırmaya ve bölgenin tahriş olmasını engellemeye yardımcı olacaktır. Basur tedavisi sonrasında Ilık suyla yapılacak olan oturma banyoları, basur şikayetlerini azaltabileceği için basur kanamasına iyi gelecektir.