+90 850 220 00 00 kimdir?

İçindekiler:

  1. + 00 00 kimdir?
  2. Ziraat müşteri numarası nedir?
  3. 444 00 00 neden arar?
  4. Ziraat Bankası devlet mi özel mi?
  5. Banka kartımın şifresini unuttum ne yapmalıyım?

+ 00 00 kimdir?

Bugün + 0000 numaralı numaradan arayıp Ziraat Bankası müşteri hizmetlerinden aradıklarını söyleyip bazı bilgilerimde yanlış olduğunu ve düzeltmem için kart bilgilerime ulaşmaya çalıştılar.

Ziraat müşteri numarası nedir?

Veya en basiti olarak Ziraat Bankası kartınızın ön yüzünde bulunan kart numaranıza baktığınızda 3 parça şeklinde yazılmış bir numara göreceksiniz. Kart numarasının ortasında yer alan numara sizin müşteri numaranızdır.

444 00 00 neden arar?

4 numaralı çağrı işlemi sayesinde bankaya gitmeden bazı işlemler yapılabilmektedir. ... Ziraat Bankacılık hizmetleri hakkında bilgi almak için bu hat hizmet vermektedir.

Ziraat Bankası devlet mi özel mi?

Türkiye'de kamu mevduat bankası olarak hizmet veren devlet bankaları şu şekildedir: T.C. Ziraat Bankası: Türkiye'nin ilk bankasıdır ve 1863 yılında kurulmuştur.

Banka kartımın şifresini unuttum ne yapmalıyım?

Ayrıca, Banka kartı için SIFRE, Kredi Kartları için ise KKSIFRE yazıp aralarında boşluk bırakarak “Kartınızın son 6 hanesi, Anne Kızlık Soyadınızın son 2 harfi veya Doğum Yeriniz, kartınızın arkasındaki 3 haneli güvenlik kodu” bilgilerinizi ekleyip 4757'e SMS göndererek de şifre alabilirsiniz.