Niğde valisinin ismi nedir?

İçindekiler:

  1. Niğde valisinin ismi nedir?
  2. Vali Yılmaz Şimşek kimdir?
  3. Niğde Vali Yardımcısı Kimdir?
  4. Yılmaz Şimşek kaç yaşında?
  5. Yılmaz Şimşek nereli?
  6. Ordu Valisi kimdir nerelidir?
  7. Yılmaz Şimşek Vali nereli?
  8. Kırıkkale Valisi Kim 2020?
  9. Nevşehir Valisi nereli?
  10. Niğde Ulukışla Kaymakamı kim?
  11. Ordu Valisi kimdir 2021?
  12. Ordu Valisi Tuncay Sonel eşi kimdir?
  13. Adnan türkdamar kimdir?
  14. Yunus Sezer Vali kimdir?
  15. Kırıkkale valisinin ismi nedir?
  16. Inci Sezer Becel aslen nereli?

Niğde valisinin ismi nedir?

07.12.1971 yılında Antalya-Gazipaşa'da doğdu. İlk-orta ve lise tahsilini Gazipaşa'da tamamladı. 1989 yılında girmiş olduğu İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünü 1993 yılında bitirdi.

Vali Yılmaz Şimşek kimdir?

Niğde Valisi Dr. Yılmaz ŞİMŞEK. 07.12.1971 yılında Antalya İlinin Gazipaşa İlçesi Zeytinada Köyünde dünyaya geldi. ... Son olarak Pendik Kaymakamı olarak görev yapmakta iken, İçişleri Bakanlığının 13.06.2017 tarih ve 2017/10458 sayılı kararnamesi ile Niğde Valilik görevine atanmıştır.

Niğde Vali Yardımcısı Kimdir?

Vali Yardımcısı Cemil Kılınç 1975 Kayseri doğumlu olan KILINÇ, ilk ve orta öğrenimini doğduğu şehirde tamamladıktan sonra Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesinde yükseköğrenim eğitimi almıştır.

Yılmaz Şimşek kaç yaşında?

49 yaşında (7 Aralık 1971) Yılmaz Şimşek/Yaş

Yılmaz Şimşek nereli?

İlk yılları 7 Aralık 1971 tarihinde Antalya'da dünyaya gelen Şimşek; ilköğrenimini Zeytinada köyünde, orta ve lise öğrenimini Gazipaşa ilçesinde tamamladı. 1989 yılında girdiği İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'nden 1993 yılında mezun oldu.

Ordu Valisi kimdir nerelidir?

Tuncay SONEL 1970 yılında Adana' da doğdu. İlk ve orta öğrenimini Adana' da tamamladı.

Yılmaz Şimşek Vali nereli?

İlk yılları 7 Aralık 1971 tarihinde Antalya'da dünyaya gelen Şimşek; ilköğrenimini Zeytinada köyünde, orta ve lise öğrenimini Gazipaşa ilçesinde tamamladı. 1989 yılında girdiği İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'nden 1993 yılında mezun oldu.

Kırıkkale Valisi Kim 2020?

Yunus Sezer (; İspir, Erzurum), Türk bürokrat. 'de Kırıkkale'ye vali olarak atanmıştır.

Nevşehir Valisi nereli?

İnci Sezer Becel, (d. 1971, Islahiye) Türk bürokrat ve Nevşehir Valisi. Aile ve Toplum Hizmetleri Genel Müdürlüğü yapmış, çeşitli ilçelerde kaymakam olarak hizmet vermiştir. 1971'de Gaziantep'in İslahiye ilçesinde Gubetçi bir ailenin çocuğu olarak dünyaya geldi.

Niğde Ulukışla Kaymakamı kim?

Kaymakam Resul YILDIRIM
Ulukışla KaymakamıGöreve Başlama Tarihi
Resul YILDIRIM28.06.2021

Ordu Valisi kimdir 2021?

Tuncay Sonel (1970, Adana), Türk bürokrattır. 9 Haziran 2020 tarihinde cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Ordu Valisi olarak atanmıştır.

Ordu Valisi Tuncay Sonel eşi kimdir?

Ordu'da göreve başladığı ilk günden itibaren Vali Tuncay Sonel ve Eşi Handan Sonel ile birlikte pandemi kurallarına uygun olarak Devletimizin sıcaklığını ve şefkat elini şehit ve gazi ailelerimize, engeli olan vatandaşlarımıza, yaşlılarımıza, ihtiyaç sahiplerine, yetim ve öksüz çocuklarımıza her ortamda hissettiriyor.

Adnan türkdamar kimdir?

1987 yılında Belçika Brüksel'de bir yıl L'Üniversite Libre Brüxelle'e devam etti. 2004 yılında Paris'te L'ENA stajyeri olarak beş buçuk ay Fransız İdari Sistemi üzerine uygulamalı Kaymakamlık, Valilik, Bölge Valiliği stajı yaptı. ... İyi derece Fransızca bilen Adnan Türkdamar evli ve iki çocuk babasıdır.

Yunus Sezer Vali kimdir?

Yunus Sezer
AFAD Başkanı
Makama geliş
Yerine geldiğiHamza Taşdelen (vekil)
Kırıkkale Valisi
7 satır daha

Kırıkkale valisinin ismi nedir?

Kırıkkale Valisi M. İlker HAKTANKAÇMAZ, Valimiz Dr. Osman VAROL'u makamında ziyaret etti.

Inci Sezer Becel aslen nereli?

Aile ve Toplum Hizmetleri Genel Müdürlüğü yapmış, çeşitli ilçelerde kaymakam olarak hizmet vermiştir. 1971'de Gaziantep'in İslahiye ilçesinde Gubetçi bir ailenin çocuğu olarak dünyaya geldi. İlk, orta ve lise öğrenimini İslahiye'de tamamladı. Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'nden mezun oldu.