Patates kızartmasının yanına hangi çorba gider?

İçindekiler:

  1. Patates kızartmasının yanına hangi çorba gider?
  2. Patates kroket in yanında ne güzel gider?
  3. Köfte ve patates kızartmasının yanına ne gider?
  4. Patates salatası yanına ne olur?
  5. Patates kroket ile ne yenir?

Patates kızartmasının yanına hangi çorba gider?

Patates kızartması, tavada kızarmaya devam ederken yeşil mercimek çorbasını pişirebilirsiniz. Besin değeri yüksek olan yeşil mercimek çorbasını her öğünde afiyetle tüketebildiğiniz gibi patates kızartmasıyla da sunabilirsiniz. Kolay ve doyurucu bir yemek hazırlamak isterseniz; bu nefis ikiliyi deneyebilirsiniz!

Patates kroket in yanında ne güzel gider?

ve fırında çupra gibi et, tavuk ve balık yemeklerinin yanına çok yakışacaktır.

Köfte ve patates kızartmasının yanına ne gider?

Mevsim Salatası, Çoban Salatası, Soğan Salatası gibi salatalar, köftenin yanında tercih edebileceğiniz nefis lezzetlerdir. Patates kızartması ve salataya ek olarak, pilav ve ayran ikilisi de köfteyle harika bir uyum sergileyecektir. Ayrıca domates salatası da, köftenizin yanına çok yakışacaktır.

Patates salatası yanına ne olur?

Patates salatasının yanında, bulgur pilavı çeşitleri yapılabilir. - Patatesin yanında uyum sağlayan bir başka tarif ise; tavuğun sote olarak sunulmasıdır. Kişi tercihine göre ızgara şeklinde de tüketebilir. Aynı şekilde tavuk sote, farklı baharat ve sebzelerle lezzetlendirilip, öğün daha doyurucu hale getirilebilir.

Patates kroket ile ne yenir?

Patates Kroket - Fügen Büke #yemekmutfak.com Patates kroket özellikle ızgara et, tavuk ve balık çeşitlerinin yanında çok severek yenilir. Çocukların en çok tercih ettiği lezzetlerin başında gelen patates kızartmasının da alternatifidir.