Atropin 1 mg ampul ne ise yarar?

İçindekiler:

  1. Atropin 1 mg ampul ne ise yarar?
  2. Atropin nedir veteriner?
  3. Teknovet atropin ne işe yarar?
  4. Aritmal nedir ne işe yarar?
  5. Atropin ampul nasıl uygulanır?
  6. Teknovet nedir ne işe yarar?
  7. Teknovet ne için kullanılır?
  8. Teknovet ne icin kullanilir?
  9. Aritmal ne işe yarar anestezi?
  10. Aritmal ne için kullanılır anestezi?
  11. Atropin Intoksikasyonunda ne kullanılır?
  12. Atropin nedir Kardiyoloji?
  13. Teknovet ilaç kimin?
  14. Teknovet sahibi kim?
  15. Teknovet oksitosin ne işe yarar?
  16. Imicarp nasıl kullanılır?

Atropin 1 mg ampul ne ise yarar?

- Kolinesteraz inhibitörlerinin (neostigmin, pridostigmin, pilokarpin gibi), muskarin (İnocybe ve Clitocybe türü mantar zehirlenmelerinde) veya organofosfat böcek ilaçlarının zehir etkilerinin tedavisinde antidot (panzehir) olarak kullanılır.

Atropin nedir veteriner?

FARMAKOLOJİK ÖZELLİKLERİ: VETAŞ ATROPİN %0.2 Enjeksiyonluk Çözelti'nin etkin maddesi olan atropin sülfat, belladon alkoloidleri grubundan antikolinerjik etkiye sahip bir ilaçtır. Asetilkolinin effektör hücrelerdeki muskarinik reseptörlere bağlanmasını engellemek suretiyle etki eder.

Teknovet atropin ne işe yarar?

Teknovet Atropin Enjeksiyonluk Çözelti at, sığır, koyun, keçi, köpek ve kedilerde; sancı olgularında, barsak ve uterus spazmlarında, koliklerde spazmolitik olarak, kolik ve diyare hallerinde barsak peristaltiğinin yavaşlatılması amacıyla, gözün muayenesinde midriyazis sağlamak amacıyla, cerrahi amaçlarla yapılan ...

Aritmal nedir ne işe yarar?

ARİTMAL, kalp ritim bozukluklarının tedavisinde genellikle damar içine yükleme dozu şeklinde kullanılır. Ağızdan alınan kalp ritim bozukluğu ilaçları ile tedavinin mümkün olmadığı durumlarda ise normal kalp ritmini sağlamak için ARİTMAL'in idame infüzyonu (damar içine devamlı ve yavaş olarak uygulanması) uygulanabilir.

Atropin ampul nasıl uygulanır?

Uygulama yolu ve metodu: ATROPİN SÜLFAT ampulleri kas içine, deri altına ya da damara uygulanabilir. Değişik yaş grupları: Çocuklarda kullanımı: 12 yaşından küçük çocuklarda genellikle 0.4 mg asılmamalıdır.

Teknovet nedir ne işe yarar?

2000 yılında faaliyete başlayan TEKNOVET İLAÇ, Hayvan sağlığına katkı sağlamak için oluşturduğu teknolojik altyapı ve proaktif yaklaşımlar ile kalite odaklı ve müşteri memnuniyeti sağlayan çözümler sunmaktadır.

Teknovet ne için kullanılır?

Ketojezik, Teknovet İlaç tarafından üretilen, rengi berrak ve homojen olan, etkinliğini ketoprofen maddesinden alan, genel olarak romatizmal bozukluklarda, yumuşak doku şişliklerinde, operasyon sonrası oluşan irin toplanmalarında, sindirim sistemi bozukluklarında, yüksek ateşin de birlikte olduğu solunum yolu ...

Teknovet ne icin kullanilir?

2000 yılında faaliyete başlayan TEKNOVET İLAÇ, Hayvan sağlığına katkı sağlamak için oluşturduğu teknolojik altyapı ve proaktif yaklaşımlar ile kalite odaklı ve müşteri memnuniyeti sağlayan çözümler sunmaktadır.

Aritmal ne işe yarar anestezi?

Lidokain Sınıf I antiaritmik olup ventriküler aritmileri kontrol etmek amacıyla (Aritmal®) veya lokal anestezik (Xylocaine®) etki amacıyla kullanılan sentetik bir aminoetilamiddir.

Aritmal ne için kullanılır anestezi?

Anestezi amaçlı kullanımda uygulama şekli anestezinin yerine ve cinsine göre değişmektedir. ARİTMAL, kalp ritim bozukluklarının tedavisinde genellikle damar içine yükleme dozu şeklinde kullanılır.

Atropin Intoksikasyonunda ne kullanılır?

Antidot olarak PRALİDOKSİM ve muskarinik etkilerin antidotu ATROPİN kullanılır. Tedavide artmış muskarinik aktiviteyi Atropin ile kontrol altına alınmaya çalışılır. Yetişkinlerde 1 mg İV puşe (0.05 mg/kg) olarak başlanır veya daha fazla ve 5 dk'da bir tekrarlanır.

Atropin nedir Kardiyoloji?

Atropin, parasempatolitik etkili olan antimuskarinik bir ajandır. Geçmiş yıllarda özellikle kardiyak arrest tedavileri başta olmak üzere bir çok alanda kullanılsa da, 2010 yılından bu yana artık kardiyak arrest tedavisinde rutin olarak kullanılmamaktadır.

Teknovet ilaç kimin?

Ürünlerimiz. 2000 yılında faaliyete başlayan TEKNOVET İLAÇ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. %100 yerli sermaye ile kurulmuştur. Kuruluşumuzdan itibaren profesyonel kadromuzla araştırma, eğitim, kalite-kontrol, iletişim ve müşteri memnuniyeti konuları üzerinde titizlikle çalışmaktayız.

Teknovet sahibi kim?

A.Ş. Satış Müdürü Veteriner Hekim Bayram Serdaroğlu ve Firma sahibi Ecz. Mehmet Şahindal'a teşekkür ederek programın kendisine ayrılan bölümünü tamamladı.

Teknovet oksitosin ne işe yarar?

At, sığır, koyun, keçi, köpek ve kedilerde;–Doğum esnasında uterus kasılmalarının yetersizliğinde (normal doğum olayını başlatmak amacıyla yavru pozisyonunun uygunluğu dikkate alınarak uygulanmalıdır),–Normal doğumların çabuklaştırılmasında (serviksin tam genişlediği durumlarda uterusun kontraksiyonlarını stimule ...

Imicarp nasıl kullanılır?

Kullanım şekli ve dozu İmicarp Enjeksiyonluk Çözelti kas içi (İM) ve deri altı (SC) olarak uygulanır. Koyun ve köpek gibi küçük hayvanlar için doz hacmi küçük olduğundan 0.1 ml'lik bölümlerle kalibre edilmiş bir şırınga kullanılmalıdır.