IZÜ Hangi Uni?

İçindekiler:

  1. IZÜ Hangi Uni?
  2. IZÜ Üniversitesi Özel mi?
  3. IZÜ dersler online mı?
  4. Sabahattin Zaim kaç yıllık?
  5. Sabahattin Zaim kaç dönüm?
  6. IZÜ uzaktan eğitim mi?
  7. IZÜ ne zaman açılıyor?

IZÜ Hangi Uni?

İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Dr.

IZÜ Üniversitesi Özel mi?

İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi, kâr amacı gütmeyen bir vakıf üniversitesidir. Yardım ve öğrenci harcı ile finanse edilen bir üniversite türüdür.

IZÜ dersler online mı?

Sevgili Öğrenciler, Koronavirüs nedeniyle İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesinde eğitim-öğretime ara verdiğimiz lisans ve lisansüstü derslerimizin tümü 30 Mart Pazartesi günü itibariyle uzaktan öğretim yoluyla verilecektir. Dersler Uzaktan öğretim uygulaması Microsoft Teams üzerinden gerçekleştirilecektir.

Sabahattin Zaim kaç yıllık?

1930 yılında Halkalı Ziraat Mektebi adı ile 3 yıl süreli orta dereceli meslek okulu olarak yeniden öğretime açılır. 1980 yılında öğretim süresi 4 yıla çıkartılır.

Sabahattin Zaim kaç dönüm?

İZÜ / İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi - Kent İçinde 650 dönüm araziye sahip bir Kampüs Üniversitesi #İZÜlüolmak | Facebook.

IZÜ uzaktan eğitim mi?

İZUZEM (UZAKTAN ÖĞRETIM AUM) Koronavirüs nedeniyle İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesinde eğitim-öğretime ara verdiğimiz lisans ve lisansüstü derslerimizin tümü 30 Mart Pazartesi günü itibariyle uzaktan öğretim yoluyla verilecektir. Dersler Uzaktan öğretim uygulaması Microsoft Teams üzerinden gerçekleştirilecektir.

IZÜ ne zaman açılıyor?

Lisans ve lisansüstü programların dersleri; 12 Temmuz 2021 Pazartesi günü başlayacak, Cuma günü sona erecektir. Yabancı Dil Hazırlık Sınıflarının dersleri ise; 9 Ağustos 2021 Pazartesi günü başlayacak, Cuma günü sona erecektir.