İşletme kayıt belgesi için ne gerekli?

İçindekiler:

  1. İşletme kayıt belgesi için ne gerekli?
  2. İşletme kayıt belgesi ne kadar?
  3. İşletme izin belgesi nereden alınır?
  4. Işletme kayıt numarasi nedir?
  5. Işletme kayıt belgesi yenilenir mi?
  6. Işletme belgesi hangi kurumdan alınır?
  7. Ggbs firma kaydı nasıl yapılır?
  8. Tarım ve Orman Bakanlığı işletme yetki belgesi nasıl alınır?

İşletme kayıt belgesi için ne gerekli?

İşletme Kayıt Belgesi İçin Gerekli Belgeler
  • Dilekçe ve Beyanname.
  • İşyeri Açma ve Çalışma Ruhsatının veya Deneme İzin Belgesinin sureti. ( ...
  • Kapasite raporu veya ekspertiz raporu, resmi kurumlarda kurum beyanı. (
Daha fazla öğe...

İşletme kayıt belgesi ne kadar?

İşletme kayıt belgesi, Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından verilen, gıdanın üretildiği, depolandığı, satışa sunulduğu işletmeleri kapsayan zorunlu bir belgedir....İşletme Kayıt Belgesi Ücreti, 2021 Yılı
BüyüklükTL
a) 0-10 Beygir Gücü612 ₺
b) 11-20 Beygir Gücü726 ₺
c) 21-30 Beygir Gücü961 ₺
d) 31-40 Beygir Gücü2.401 ₺
2 satır daha•BE

İşletme izin belgesi nereden alınır?

Kurma izni alınarak kurulmuş işyerleri için işveren, işletmeye başlamadan önce işletme belgesi almak için bir dilekçe ile Bölge Müdürlüğüne müracaat eder. İşletme belgesi talebi üzerine; iş müfettişlerince işyerinde yapılan incelemede, işyerinin kurma iznine esas belgelere göre kurulup kurulmadığı kontrol edilir.

Işletme kayıt numarasi nedir?

İstenilen bilgi ve belgeleri tamamlamış kayıt kapsamındaki gıda işletmelerine yetkili merci tarafından verilen belgeye “İşletme Kayıt Belgesi”, bu belge üzerinde yer alan, “Gıda İşletmelerinin Kayıt ve Onay İşlemlerine Dair Yönetmelik”in Ek-6'sında belirtilen numara ise “İşletme Kayıt Numarası” olarak tanımlanmaktadır.

Işletme kayıt belgesi yenilenir mi?

(4) İşletme kayıt belgesi; üzerinde yazılı ticaret unvanı, gerçek ve tüzel kişi, işletme adresi ve faaliyet konusu için geçerlidir. Bu bilgilerden herhangi birinin değişmesi durumunda kayıt belgesi geçerliliğini kaybeder. ... Yetkili merci tarafından ilgili değişiklik yapılarak işletme kayıt belgesi yeniden düzenlenir.

Işletme belgesi hangi kurumdan alınır?

Belge verme yetkisi Tarım ve Orman Bakanlığındadır. Belge almak ve kayıt kapsamına girmek için, bakanlığın il veya ilçe müdürlüklerine başvurulur.

Ggbs firma kaydı nasıl yapılır?

- ggbs.tarim.gov.tr adresine girilir ve “GGBS ve İTHALAT ÖN BİLDİRİME GİRİŞ” yazan kısma tıklanır. -Açılan sayfada “Bitkisel Gıda ve Yemin İthalat Ön Bildirim İşlemleri” bölümüne tıklanır. Böylece ithalat ürün bildirimi sayfasına ulaşılmış olur.

Tarım ve Orman Bakanlığı işletme yetki belgesi nasıl alınır?

Belge verme yetkisi Tarım ve Orman Bakanlığındadır. Belge almak ve kayıt kapsamına girmek için, bakanlığın il veya ilçe müdürlüklerine başvurulur.