Çanakkale feribot nereden kalkıyor?

İçindekiler:

  1. Çanakkale feribot nereden kalkıyor?
  2. Çanakkale feribot kaç araba alır?
  3. Eceabat feribot kaç araba alıyor?
  4. Çanakkale Gelibolu feribot kaç saat?
  5. Arabalı feribot kaç TL?
  6. Ido arabalı vapur kaç araba alıyor?

Çanakkale feribot nereden kalkıyor?

İstanbul Yenikapı – Bandırma iskelesi arasında çalışan hızlı feribot kullanılarak Çanakkale'ye ulaşım mümkündür.

Çanakkale feribot kaç araba alır?

Haziran ayı içerisinde GESTAŞ filosunda hizmet verecek Gelibolu gemisi, 1 yolcu kapasitesine sahip. 14 knot hızla seyir edebilen arabalı feribot, 4 pervaneye sahip olma özelliğiyle öne çıkıyor. Son teknolojiyle donatılan geminin dörtlü pervane sistemi emniyetli ve hızlı seyir ve manevra imkanı tanımakta.

Eceabat feribot kaç araba alıyor?

Çanakkale ye giden Feribotlar Eceabat GESTAŞ vapur iskelesinden kalkmaktadır. Yaz aylarında feribot için araç kuyruğu bazen çok uzun olabilir, bu durumda 2. alternatif ortalama 30 – 40 araç alan Kilitbahir motorlarıdır.

Çanakkale Gelibolu feribot kaç saat?

İstanbul'dan gelen misafirlerimiz Gelibolu Yarımadasından Çanakkale'ye geçmeleri için 2 alternatif bulunmaktadır. Bunlardan ilki Eceabat ilçesi ile Çanakkale arasındaki 24 saat çalışan araba alan GESTAŞ feribotlarıdır. Toplam geçiş süresi 25 dakikadır.

Arabalı feribot kaç TL?

Eskihisar Topçular feribot ücreti 2021 itibariyle otomobiller için tek yön 95 TL olarak belirlenirken gidiş dönüş ücreti 180 TL olarak belirlendi. 24 saat boyunca sefer yapılmaktadır.

Ido arabalı vapur kaç araba alıyor?

(İDO) Yenikapı'dan Bursa Güzelyalı'ya bir saatte gidecek dünyanın en büyük ve hızlı iki deniz otobüsünü 2007'de hizmete sokacak. 107.5 milyon dolara Avustralya'da inşa ettirilen 88 metre uzunluğunda katamaran cinsi 40 deniz mili hız yapabilen gemiler, 1200 yolcu ile 225 araç kapasitesine sahip.