MEBBİS şifremi unuttum nasıl alabilirim?

İçindekiler:

  1. MEBBİS şifremi unuttum nasıl alabilirim?
  2. MEBBİS şifresi nasıl alinir 2020?
  3. Görevlendirme öğretmene MEBBİS şifresi nasıl verilir?
  4. MEBBİS yöneticisi ne iş yapar?
  5. E okul şifresi ile MEBBİS şifresi aynı mı?

MEBBİS şifremi unuttum nasıl alabilirim?

1 ) MEBBİS sisteminde kayıtlı olan kullanıcılar şifrelerini unutmaları halinde, MEBBİS sisteminin ana ekranında bulunan " Şifremi Unuttum" linki veya aşağıdaki "MEBBİS kullanıcıları için şifre hatırlatma ekranına gitmek istiyorum." linkine giriş yaparak şifrelerini öğrenebilirler.

MEBBİS şifresi nasıl alinir 2020?

MEBBİS sistemine giriş yapılır. Kişisel şifre modülüsekmesine tıklanır. Öğretmen Şifre Tanımlama sekmesine tıklanır. Eğer ilgili öğretmen sözleşmeli ise Sözleşmeli Öğretmen Şifre Tanımlama sekmesine tıklanır ve ardından ilgili öğretmenin klasör simgesi seçilir.

Görevlendirme öğretmene MEBBİS şifresi nasıl verilir?

Kişisel şifre modülü sekmesine tıklanır. MEBBİS şifresi nasıl verilir? Öğretmen Şifre Tanımlama sekmesine tıklanır. Eğer ilgili öğretmen sözleşmeli ise Sözleşmeli Öğretmen Şifre Tanımlama sekmesine tıklanır ve ardından ilgili öğretmenin klasör simgesi seçilir.

MEBBİS yöneticisi ne iş yapar?

İl/İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerinin internet sayfalarındaki güncellemeleri takip ve koordine ederek teknik destek işlemlerini yürütür veya ilçe adına yetkilendirdiği personel ya da birimler tarafından yürütülmesini sağlar.

E okul şifresi ile MEBBİS şifresi aynı mı?

MEBBİS ÇATISI ALTINDA BİRLEŞİYOR! Buna göre, aralarında e-Okul sisteminin de bulunduğu tüm elektronik hizmetlere, https://mebbis.meb.gov.tr adresinden erişim sağlanacak. Platforma giriş için e-Devlet şifreleri de kullanılabilecek.