Marmaray dan metro geçiyor mu?

İçindekiler:

  1. Marmaray dan metro geçiyor mu?
  2. Marmaray metro ne kadar?
  3. Metrodan MARMARAY'a aktarma hangi durak?
  4. Marmaray'da istanbul kart geçiyor mu?

Marmaray dan metro geçiyor mu?

Gebze, Pendik, Bostancı, Söğütlüçeşme, Bakırköy ve Halkalı istasyonlarında YHT ve anahat trenlerine hizmet verilmektedir. Ayrıca metro, metrobüs, şehirhatları vapurları ve tramvaylarla çeşitli istasyonlarda bağlantıları bulunmaktadır.

Marmaray metro ne kadar?

Marmaray ücret tarifesi 2021 yılında en uzun mesafede 8,91 en kısa yolculuk 4,03 TL olarak belirlenirken, öğrenciler için en kısa yolculuk ücreti 1,96 TL, en uzun yolculuk ücreti ise 4,03 TL oldu. Öğretmen ve yaşlılar için en kısa yolculuk ücreti 2,88 TL, en uzun yolculuk ücreti 6,21 TL olarak belirlendi.

Metrodan MARMARAY'a aktarma hangi durak?

Yenikapı İstasyonunda M1B Yenikapı-Kirazlı ve M2 Yenikapı-Hacıosman metro hatları aktarmaları Sirkeci istasyonunda T1 Kabataş-Bağcılar tramvay hattı ve denizyolu aktarmaları Ayrılık Çeşmesi istasyonunda M4 Kadıköy-Tuzla metro hattı aktarması Üsküdar istasyonunda M5 Üsküdar-Çekmeköy metro hattı aktarması

Marmaray'da istanbul kart geçiyor mu?

Marmaray'da, İstanbul genelinde kullanılmakta olan aylık abonman (Mavi Kart) geçerlidir. Aynı istasyonlardan çıkışlarda ücret iadesi yapılmaz. Marmaray bir kullanımlık kart sadece Marmaray'da geçer diğer ulaşım vasıtalarında geçmez.