Makata epilasyon yapılır mı?

İçindekiler:

  1. Makata epilasyon yapılır mı?
  2. Popo arası lazer yapılır mı?
  3. Lazer epilasyon tüm vücut nereler dahil?
  4. Erkek özel bölge lazer zararlı mı?
  5. Tüm vücut epilasyon neler dahil?
  6. Tüm vücut epilasyon kadın nereleri kapsar?
  7. Vajinaya lazer zararlı mı?

Makata epilasyon yapılır mı?

LAZER EPİLASYON HANGİ BÖLGELERE UYGULANABİLİR? Tüm vücut bölgelerindeki tüylere güvenle uygulanabilir.Yüz, boyun,ense, kulak, koltukaltı, gögüs ve dekolte bölgesi, göbek, sırt, genital bölge, bikini bölgesi, kollar ve bacaklar, bel, kalça ve makat bölgesi gibi..

Popo arası lazer yapılır mı?

Evet yapılabilir. Lazer epilasyon cihazlarında, derinin yanmaması için soğutma sistemleri kullanılıyor.

Lazer epilasyon tüm vücut nereler dahil?

Tüm vücut alt ve üst bacak, alt ve üst kol, koltuk altı ve genital bölgeyi kapsıyor. Yüz bölgesinde ise en çok bıyık ve çene bölgesindeki kıllar için lazer epilasyonu tercih ediyorlar. Kaş şekillendirme, bitişik kaş diye tabir ettiğimiz kaş arası kılları için lazer epilasyon yaptıranlar da mevcut.

Erkek özel bölge lazer zararlı mı?

Lazer ışını hiçbir iç organa ulaşmaz, yumurtalıklara ve hiçbir iç organa zarar vermez, kısırlık yapmaz. Buz Lazer gibi FDA onayına sahip cihazlarla uygulama yapıldığı müddetçe son derece güvenli bir uygulamadır.

Tüm vücut epilasyon neler dahil?

Peki, tüm vücut lazer epilasyon nereleri kapsar? Tüm vücut Lazer Epilasyon alt ve üst bacak, al ve üst kol, kol altı ve genital bölgeyi kapsamaktadır.

Tüm vücut epilasyon kadın nereleri kapsar?

Kadınlarda tüm vücut lazer epilasyon denildiğinde; tüm sağlıklı (kıllanmayı tetikleyecek bir rahatsızlığı olmayan) kadınların ortak bölgeleri olan KOLTUK ALTI+GENİTAL+TÜM BACAK bölgeleri kastedilmektedir.

Vajinaya lazer zararlı mı?

Lazer epilasyon uygulamalarında lazerin etki alanı, cilt ile sınırlıdır. Bu sebeple lazerin etkisi cilt altına inmediği için bölgede bulunan iç organlar, rahim ve yumurtalıklara bir zararı bulunmamaktadır. Lazer epilasyon, genital bölgede gözlenen kıl dönmeleri için de iyi bir tedavi yöntemidir.