iPhone batarya değişimi garanti kaç gün sürer?

İçindekiler:

  1. iPhone batarya değişimi garanti kaç gün sürer?
  2. iPhone pil değişimi ücretsiz mi?
  3. Batarya garanti kapsamına girer mi?
  4. Apple servis kaç gün sürer?
  5. iPhone 6s batarya değişimi ne kadar?
  6. DEJI bataryalar iyi mi?
  7. iPhone garantiden kaç günde gelir 2020?
  8. iPhone garantiye gitmiş mi?
  9. Note 5 batarya değişimi kaç TL?

iPhone batarya değişimi garanti kaç gün sürer?

iPhone Batarya Değişim Süresi Gerekli kontrollerin yapılmasıyla birlikte cihaz çalışır bir vaziyette müşteriye başarıyla teslim edilmektedir. Kargo yolu ile ulaşan cihazların batarya değişim işlemi ise 3 iş günü içerisinde tamamlanmakta ve yine aynı titizlik ile müşteriye teslim edilmektedir.

iPhone pil değişimi ücretsiz mi?

iPhone pil değiştirme işlemi iPhone'unuz garanti veya tüketiciyi koruma yasaları kapsamındaysa pilinizi ücretsiz olarak değiştiririz.

Batarya garanti kapsamına girer mi?

Yukarıda belirttiğimiz gibi akıllı telefonunun kutusundan çıkan her şey garanti kapsamına girdiğinden, batarya da 2 yıllık garanti kapsamına girmektedir. Bataryaya fiziksel bir hasar vermediğiniz sürece bu garanti devam edecektir.

Apple servis kaç gün sürer?

Apple Yetkili Servis Sağlayıcılarımızın birçoğu ekran onarımı gibi bazı onarımlar için aynı gün içinde servis sunar. Teknisyenin iPhone'unuzu bir Apple Onarım Merkezine göndermesi gerekirse aygıtınız en çok 11 iş günü sonunda teslim alınmaya hazır hale gelir.

iPhone 6s batarya değişimi ne kadar?

iPhone 6s batarya değişimi fiyatı 6 ay GSM İletişim teknik servis garantisi ile birlikte 150 TL'dir. Teknik servisimizde batarya (pil) değişimi profesyonel APPLE teknisyenlerimiz tarafından ortalama 45 dakika içerisinde yapılır.

DEJI bataryalar iyi mi?

piyasada bulabileceğiniz en kaliteli bataryaları üretmeye and içmiş marka. hem uzun ömürlü hemde olabileceğin en yüksek ah kapasiteli bataryaları üretiyorlar. ama tutupta orjinal pilin ah sinin 2 katını falan vermiyor elbet. alın aldırın.

iPhone garantiden kaç günde gelir 2020?

Teknisyenin iPhone'unuzu bir Apple Onarım Merkezine göndermesi gerekirse aygıtınız en çok 11 iş günü sonunda teslim alınmaya hazır hale gelir.

iPhone garantiye gitmiş mi?

mysupport.apple.com adresine gidin. Apple Kimliğinizle giriş yapın. Aygıtınızı seçin. Donanım onarımları ve teknik destek de dahil olmak üzere uygun olduğunuz destek hizmetleriyle ilgili ayrıntıları görebilirsiniz.

Note 5 batarya değişimi kaç TL?

Samsung Galaxy Note 5 batarya değişimi fiyatı 200 TL'dir. Batarya (pil) değişimi, alanında uzman ve tecrübeli SAMSUNG teknisyenlerimiz tarafından, gerekli teknik servis ortam koşullarının sağlandığı alanda, özel üretim teknisyen ekipmanları kullanılarak yapılır.