Emirin Yolu Can Kimdir?

İçindekiler:

  1. Emirin Yolu Can Kimdir?
  2. Adını Feriha Koydum Emirin kardeşi kim?
  3. Adını Feriha Koydum Feriha karakteri kim?
  4. Adını Feriha Koydum da ferihayı kim öldürdü?
  5. Adını Feriha Koydum Pınar kim?

Emirin Yolu Can Kimdir?

Adını Feriha Koydum - Emir'in Yolu isimli dizinin ünlü oyuncu Çağatay Ulusoy'un kardeşi 'Can' rolünde oynayan Doruk Özdemir özel açıklamalarda bulundu.

Adını Feriha Koydum Emirin kardeşi kim?

1996 doğumlu genç oyuncunun ilk dizisi Adını Feriha Koydum Emir'in Yolu oldu. Bu dizide Emir'in kardeşi Can karakterini canlandırmıştır.

Adını Feriha Koydum Feriha karakteri kim?

Sedef Şahin 'de İstanbul'da dünyaya geldi. Özel bir lisede tiyatro eğitimi alan Şahin, çeşitli reklamlar, kataloglar ve dizilerde rol aldı.

Adını Feriha Koydum da ferihayı kim öldürdü?

Dizinin yeni karakterleriden polis Can, Emir'in acıklı hikayesini okurken bu detay ortaya çıktı. Haberde yazılana göre Feriha' hastaneden kaçan eski nişanlısı Halil'in vurduğu ortaya çıktı. Üstelik Halil'in sadece Feriha' değil aynı zamanda annesi Zehra' da öldürdüğü belli oldu.

Adını Feriha Koydum Pınar kim?

Kayar, tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Anadolu Üniversitesi Halkla ilişkiler bölümü mezunu. 2012 yılında, New York'a dil öğrenmeye gitti, 6 ay sonra döndü. Kariyerine model olarak adım atn Beril Kayar, 2012 yılında ilk oyunculuk deneyimini Adını Feriha Koydum Emir'in Yolu dizisi ile yaşadı.