Vodafone meşgulken kim aramış?

İçindekiler:

  1. Vodafone meşgulken kim aramış?
  2. Vodafone Kim bu servisi iptal?
  3. Vodafone kim aramış servisi açma?
  4. Turkcell meşgulken Arayani görme nasıl yapılır?
  5. Aramasistan nasıl iptal edilir?

Vodafone meşgulken kim aramış?

Vodafone abonesiyseniz; ARAYANKIM yazarak 8000'e mesaj atarak Arayan Kim servisine abone olarak telefonunuz ulaşılamaz olduğu durumlarda sizi arayan numaraya ulaşabilirsiniz. Turkcell abonesiyseniz; KIM yazarak 2200'a mesaj gönderebilir ve Kim Aramış sevisi sayesinde sizi arayan numaralara ulaşabilirsiniz.

Vodafone Kim bu servisi iptal?

Kim Bu servisi için IPTAL, Kim Bu Ekstra servisi için IPTAL EKSTRA yazıp 7544'e gönderebilirsiniz. Servisi kullanabilmek için gerekli cihaz veya hat ayarları nelerdir? Servisten faydalanabilmek icin hattinizın SMS almak istediğiniz durumlar için 05 numarasina yonlendirilmis olmasi gerekmektedir.

Vodafone kim aramış servisi açma?

Nasıl Satın Alırım? Abone olmak için ABONE ARAYANKIM veya ARAYANKIM yazıp 8000'a göndermek ve gelen SMS'i onaylamak yeterlidir.

Turkcell meşgulken Arayani görme nasıl yapılır?

DAHA FAZLA
  1. Eğer kullandığınız cep telefonu “Çağrı Bekletme” özelliğini destekliyorsa bu servisi aktif hale getirmek için telefonunuzun menüsünü de kullanabilirsiniz.
  2. Menüde böyle bir seçenek yoksa *43# ara tuşuna bastığınızda çağrı bekletme çalışır, #43# ara tuşuna bastığınızda da “Çağrı Bekletme”yi kapatmış olursunuz.
Daha fazla öğe...

Aramasistan nasıl iptal edilir?

Aylık yenilenen Arama Asistanı Servis iptali için IPTAL ARAMAASISTANI yazıp 8000'e SMS atmanız yeterlidir.